Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.
Caută în blog
Articole recente

Automatizarea draperiilor, jaluzelelor și rulourilor conferă un plus de confort

Publicat pe06-01-2023 De

Motoarele pentru automatizarea draperiilor, jaluzelelor și rulourilor sunt accesorii inovatoare pentru casa ta, care îți oferă confort, control și eleganță. Acestea pot fi controlate prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone sau prin comenzi vocale, oferind o serie de avantaje față de draperiile convenționale.

Draperiile smart sunt o inovație tehnologică pentru controlul luminii și al confortului în interiorul locuinței. Acestea permit controlul wireless al deschiderii și închiderii, precum și programarea setărilor pentru a se potrivi cu rutina ta de zi cu zi.

Principalele beneficii și avantaje pentru automatizarea draperiilor, jaluzelelor și rulourilor :

 1. Control automat. Draperiile inteligente pot fi programate să se deschidă sau să se închidă la anumite intervale de timp sau când sunt detectate anumite condiții, cum ar fi lumina naturală. Acest lucru poate ajuta la menținerea temperaturii constante în casă și la economisirea energiei termice si electrice.
 2. Control vocal. Draperiile inteligente sunt compatibile cu asistenții virtuali precum Alexa, Siri și Google Assistant, astfel încât pot fi controlate prin intermediul comenzilor vocale. Acest lucru îți oferă o modalitate rapidă și comodă de a controla draperiile, fără a fi necesar să te ridici sau să folosești aplicația pentru smartphone.
 3. Conectivitate. Draperiile inteligente sunt conectate la internet prin intermediul rețelelor Wi-Fi, Z-Wave sau Zigbee și pot fi integrate cu alte dispozitive smart din casă, cum ar fi termostatele și întrerupătoarele. Acest lucru îți permite să creezi scene personalizate și să controlezi mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure comenzi. De asemenea, poți folosi o telecomandă smart pentru a controla draperiile.
 4. Design. Motoarele inteligente nu necesită schimbarea draperiilor,  jaluzelelor sau a rulourilor, acestea se pot instala pe sistemul existent, reducând astfel costul înlocuirii sistemului actual de prindere.
 5. Securitate. Draperiile inteligente pot fi programate să se deschidă sau să se închidă când nu ești acasă, oferind impresia unei case ocupate și ajutând la prevenirea furturilor.
 6. Eficiență energetică. Prin controlul programat al deschiderii și închiderii draperiilor, poți reduce costurile cu energia și îmbunătăți eficiența energetică a locuinței tale.
 7. Instalare simplă. Motoarele smart pot fi instalate cu ușurință, în pachetul produsului regăsindu-se toate componentele necesare. Este important să verifici compatibilitatea motoarelor cu sistemul de control al casei tale și cu sistemul de prindere al draperiilor / perdelelor.

În contextul creșterii prețului la energie, draperiile inteligente pot ajuta la economisirea energiei prin controlul automat al luminii și temperaturii din casă. De exemplu, acestea pot fi programate să se închidă  atunci când soarele este puternic și să se deschidă când lumina naturală scade, astfel încât să se evite utilizarea excesivă a sistemelor de încălzire și răcire.

Tipuri de motoare smart:

 1. Motor inteligent pentru automatizare perdele / draperii, compatibil cu tija (ROD).
 2. Motor inteligent pentru automatizare perdele / draperii, compatibil cu sina U / I.
 3. Motor inteligent pentru automatizare rulouri / jaluzele cu snur.
 4. Motor inteligent pentru automatizare jaluzele verticale.

Produse recomandate pentru automatizarea draperiilor, jaluzelelor și rulourilor
Produse recomandate

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login