Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.
Caută în blog
Articole recente

Funcții noi pentru tastatura smart Tedee, disponibile gratuit prin update de firmware

Publicat pe01-02-2023 De

Sursă foto: Tedee.com

Dacă preferai să nu utilizezi blocarea automată, până acum trebuia să blochezi încuietoarea inteligentă Tedee cu un smartphone, widget sau cheie. Datorită unei noi actualizări de software pentru tastatura Tedee, de acum poți încuia ușa folosind un buton - cu sau fără PIN.

Actualizarea gratuită a firmware-ului este disponibilă pentru toate tastaturile Tedee. Se va face automat dacă funcția este activată și dispozitivul este asociat cu Bridge-ul Tedee, sau poate fi facută manual din aplicația Tedee.

Blocarea cu un buton înseamnă că, după ce pleci, când blocarea automată este dezactivată, poți încuia ușa manual, din exterior - fără aplicație sau alte instrumente.

Este o soluție perfectă pentru aplicațiile de închiriere pe termen scurt – Airbnb sau Booking.com – și orice altă situație în care persoana nu dorește să folosească o încuietoare inteligentă cu aplicația. Dacă partajezi accesul cu o persoană care nu este familiarizată cu o încuietoare inteligentă – un prieten sau un serviciu de curățenie – este o modalitate ușoară de a activa controlul manual asupra încuietorii, chiar și din exterior.

Încuierea ușii cu un PIN oferă tastaturii Tedee o modalitate diferită de a controla accesul, perfectă pentru adescuia și încuiați ușa.

De exemplu, într-o afacere – magazin, cafenea sau birou – poate fi nevoie să încui ușa principala când ultimul angajat a plecat. Acest lucru vă asigură că ușa este încuiată numai de persoane autorizate, nu mai există riscul să piardă cheia și poți afla oricând cine și la ce oră a intrat în locație.

Cum să încui Tedee cu ajutorul tastaturii?

Cum să încui Tedee cu ajutorul tastaturii?

Pentru a incuia usa doar cu un buton, tot ce trebuie sa faci este sa tii apasat butonul cu iconita de lacat timp de cel putin 2 secunde.

Pentru a incuia usa cu un cod PIN, tasteaza codul PIN ales, apoi tine apasat butonul cu iconita de lacat cel putin 2 secunde.

Sursă articol: Tedee.com

Produse recomandate
Produse recomandate

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login