Produse smart Livolo

Produse smart Livolo

Produsele Livolo combina productia cu vanzarile intr-un mix ce garanteaza succesul celor pasionati de confortul oferit de tehnologie. De la asa - zisa aderare clasica la „comutator” (cunoscut deja pe parcursul dezvoltarii sale in istorie) noi vom crea un nou „comutator” revolutionar si nascut din tendinta de a explora in mod activ inovatia. Livolo inseamna confortul casei tale, comoditate in viata ta de zi cu zi.

Livolo este specializat pe comutatorul de perete, sau intrerupator mai bine zis, oferind tehnologia de control inteligent al obiectelor clasice din caminul tau. Sistemul inteligent de inovare si promovarea sa va imbina perfect stiinta, tehnologia, arta in asa fel incat clientii Livolo sa se bucure de o experienta cu totul si cu totul noua. Produsele Livolo se vand peste tot in lume, satisfacand diferite tipuri de consumatori, mereu atat de diferiti si pretentiosi.

Produsele au adoptat si functioneaza in conformitate cu ROHS, CE si alte certifcate ale tertelor parti din strainatate.

Anii de marketing si brand management-ul au creat din Livolo un brand popular si recunoscut pe piete distincte. In prezent, in Europa de Vest, Europa de Est, Orientul Mijlociu, Australia, Asia si alte regiuni, brandul a reusit cu succes sa isi creeze puncte ale dezvoltarii sale.

Brandul Livolo va absorbi insa multe dintre cererile de pe potentialele piete de consumatori care asteapta sa fie descoperite, folosindu-se de proprietati multi-culturale ce tin de estetica avand la baza un singur scop: oferirea de idei si produse noi, produse perfecte care vor transforma casele din intreaga lume in camine mult mai confortabile.

Priza inteligenta incastrabila Livolo ZigBee Priza inteligenta incastrabila Livolo ZigBee

Priza inteligenta incastrabila Livolo cu rama din sticla, simpla, Protocol...

185 lei -35% 120 lei
  • -35%
  • Nou
  • -35%
Hub smart wireless Livolo, protocol ZigBee Hub smart wireless Livolo, protocol ZigBee

Hub wireless Livolo, protocol ZigBee

290 lei -20% 232 lei
  • -20%
  • -20%
Priza dubla capac de protectie rezistent la apa Priza dubla capac de protectie rezistent la apa

Priza dubla Livolo cu rama din sticla si capac de protectie rezistent la apa

127 lei -20% 102 lei
  • -20%
  • -20%
Priza Livolo capac de protectie rezistent la apa Priza Livolo capac de protectie rezistent la apa

Priza simpla Livolo cu rama din sticla si capac de protectie rezistent la apa

69 lei -22% 54 lei
  • -22%
  • -22%