Categorii

Produse smart Prana

Produse smart Prana

Prana este inventatorul si producatorul unei serii de tehnologii moderne în domeniul recuperarii si conservarii energiei. Produce de peste 15 ani solutii integrate de ventilatie cu eficienta energetica ridicata, care aduc confort si economie de bani pentru utilizatorii acestor produse.

Sistemele de ventilare cu recuperare de caldura devin din ce in ce mai populare pentru ca acestea mentin caldura in incapere in timupul iernii, iar in timpul verii pastreaza racoarea aerului conditionat, ceea ce inseamna economii semnificative la energia electrica consumata de instalatia termica si de aerul conditionat. In timpul functionarii, recuperatorul Prana consuma intre 4-32W*ora.

Sistemul functioneaza foarte simplu; aerul incalzit este evacuat din incapere prin schimbaturul de caldura care cedeaza caldura prin peretele schimbatorului de caldura catre aerul admis in incapere. Datorita recuperatorului Prana, coeficientul de recuperare a caldurii ajunge pina la 95%. Datorita acestui fapt, coeficientul calitatii energetice a aerului admis in incapere este de 95-97%.

Sisteme de ventilatie cu dublu flux (admisia si evacuarea aerului se fac simultan, fara a se amesteca fluxurile de aer), carcasa sistemului de ventilatie rezidential este confectionata din plastic tip ABC, iar in calitate de recuperator de caldura, se foloseste un schimbator de caldura din Cupru.

Citeste mai departe
Afisate 1-12 din 12 produse

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login