Categorii

Ecosistem Yeelight

Produse smart Yeelight

Yeelight este unul din liderii mondiali in iluminare inteligenta, cu o explorare aprofundata in interactiune inteligenta, design industrial si experienta de iluminat. Continua sa defineasca standarde inalte in industria iluminatului si se bucura de un portofoliu de produse inteligente pentru iluminatul casei, inclusiv lampi de masa, lumini de ambianta si aplice / plafoniere.

Yeelight se angajeaza sa construiasca produse de iluminat de inalta calitate si sa permita mai multor persoane sa se bucure de confortul iluminarii inteligente. Lucreaza fara incetare pentru a integra tehnologia de ultima ora, design-uri distinctive si cercetari optice profesionale in produsele lor.

Produsele Yeelight sunt compatibile cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Xiaomi Mijia si alte platforme inteligente IoT majore de pe glob. De asemenea, sunt recunoscute la nivel international, castigand numeroase premii precum premiul pentru design iF, premiul Reddot, premiul pentru design iF Gold, premiul pentru Good Design si premiul pentru design IDEA.

Yeelight pledeaza puternic pentru o iluminare sanatoasa si au fost primii din lume care au primit certificatele de confort al ochilor si continut scazut de lumina albastra de la TUV Rheinland.

Citeste mai departe
Afisate 1-12 din 12 produse

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login