Site-ul 1smart.ro (numit in continuare "site") este administrat de UNDESIGNED ADVERTISING SRL (numita in continuare “societate”), cu sediul social in Strada Urziceni 9, Bloc 17, Sector 4, Bucuresti, Romania, avand C.U.I.: 36399523, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10511/2016, telefon: (+40) 755 065 859.

Societatea este constienta ca informatiile prezentate trebuie sa fie cat mai corecte si se straduieste permanent sa imbunatateasca si sa actualizeze continutul site-ului. Cu toate acestea, se pot strecura greseli, erori de operare, neintentionate de aceea precizam ca toate informatiile cat si imaginile au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau furnizori. Societatea isi rezerva dreptul de a modica pretul, imaginile sau caracteristicile produselor fara o notificare prealabila.

Descrierea produselor incarcam sa fie cat mai detaliata, in functie de informatiile oferite de catre producatori sau furnizori, dar si de spatiul pe care il are definit fiecare produs pe site. Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Politica de confidentialitate cat si Termeni si conditii practicate de acestea nu sunt responsabilitatea societatii noastre si nici continutul lor.

Utilizatorul reprezinta persoana/vizitatorul care acceseaza site-ul, in scopuri personale sau profesionale si care a acceptat Termeni si conditii dar si Politica de confidentialietate a site-ului, urmand toate cerintele procesului de inregistrare.

Cumparatorul reprezinta persoana/vizitatorul care acceseaza site-ul, in scopuri personale sau profesionale si care a acceptat Termeni si conditii dar si Politica de confidentialietate a site-ului, urmand toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

Comanda reprezinta un document electronic, generat ca urmare a unei cereri de livrare de produse efectuate pe site-ul 1smart.ro de catre un cumparator, ce intervine ca forma de comunicare intre societate si cumparator. Ea devine contract odata cu confirmarea vanzatorului, prin care societatea este de acord sa livreze cumparatorului produse si servicii, iar cumparatorul este de acord efectueze plata acestora. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (email) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a mai fi nevoie de o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

In cazul in care nu se pot respecta termenele de livrare a comenzii sau site-ul este nefunctional si nu se pot face comenzi, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Rezolvarea litigiilor se face in conformitate cu legile in vigoare daca este cazul.

In cazul in care cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de vanzator, este obligat la plata unei penalitati conform legilor in vigoare. In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de livrare a comenzii, termenul fiind de 3 zile lucratoare.

Pentru produsele care nu se afla in stoc si se aduc la comanda, se incaseaza un avans de minim 20% din valoarea comenzii.

Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in comanda. Daca finalizarea comenzii se face online, automat cumparatorul primeste pe email o factura proforma cu toate detaliile specificate mai sus. Daca finalizarea comenzii se face telefonic cumparatorul, in cazul in care plata se face cu ramburs, asteapta curierul sa ii livreze marfa, iar in cazul in care plata se face prin transfer bancar sau online va primi pe email o factura proforma in baza careia va efectua plata iar livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii.

Produsele comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei prin SameDay Courier. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. La primirea coletului verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii si a certificatului de garantie. Eventualele probleme legate de integritatea coletelor se pot face doar in momentul primirii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat care livreaza coletul, si/sau se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule. Responsabilitatea si riscurile asociate produselor revine in acest caz firmei de curierat. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. In momentul efecturarii platii se face si transferul de proprietate al bunurilor, in locatia precizata in comanda, si in urma semnarii de primire a documentului de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire pe factura fiscala in cazul ridicarii produselor de la sediul 1smart.ro. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care indeplinirea clauzelor contractuale este impiedicata sau intarziata de situatia de forta majora. Prin caz de forta majora se inteleg toate evenimentele si/sau imprejurarile imprevizibile si inevitabile, independente de vointa partii care o invoca (ex.: razboaie, revolutii, inundatii, cutremure, epidemii, embargouri, restrictii de carantina, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute) si care, aparand dupa incheierea contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea acestuia. Partea care invoca forta majora este obligata sa anunte cealalta parte, telefonic sau prin email, in termen de 5 zile de la inceperea evenimentelor sau imprejurarilor considerate drept forta majora, comunicand, totodata, si documente eliberate de o autoritate competenta care sa certifice cazul de forta majora.

 

Dreptul de denuntare unilaterala

OG 130/2000 Art. 4. - (1) b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Administratorul site-ului 1smart.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termeni si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

 

 

 

GARANTIA PRODUSELOR

 

Produsele comercializate de 1smart.ro beneficiaza de garantie premium de pana la 36 luni pentru Persoanele Fizice, si 12 luni pentru Persoanele Juridice, si este specificata in pagina fiecarui produs, in partea de jos din sectiunea "Detalii tehnice".

Produsele sunt noi, in ambalajele originale. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Garanţia produselor se asigură în conformitate cu Legea Nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, republicată (r1), OG 21 / 1992 privind protecţia Consumatorilor, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare de la data vânzării, Legea 476 / 2006 şi normele de aplicare în vigoare la data vânzării, completate cu prevederile Certificatelor de Garanţie şi ale Instrucţiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achiziţiei acestuia.

În situația în care produsele aflate în termenul de garanţie legală de conformitate nu pot fi reparate, sau când durata cumulată de nefuncţionare din cauza deficienţelor apărute în termenul de garanţie legală de conformitate depăşeşte 10% din durata acestui termen, la cererea consumatorului, vor fi înlocuite de vânzător sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Pentru produsele care nu respectă condiţiile de acordare a garanţiei sau care sunt în afara perioadei de garanţie, pe toata durata medie de utilizare a produsului, UNDESIGNED ADVERTISING SRL poate asigura service contra cost prin intermediul Centrului de Service autorizat.

Garantie pentru produsele de tip DOA (Dead On Arrival) este aplicabila doar produselor nereincarcabile.

In afara conditiilor generale mai sus mentionate, produsele trebuie trimise in garantie impreuna cu accesoriile, cutia/ambalajul original, factura fiscala, certificatul de garantie, manuale, toate ambalate corespunzator. Nerespectarea acestor indicatii poate duce la pierderea garantiei produsului.

 

Nu fac obiectul garantiei:

 

 • Uzura normala a produsului.
 • Defectele cauzate de manevrarea brutala. (defectele cauzate de obiecte ascutite, de indoire, comprimare sau cadere, etc.)
 • Defecte cauzate de utilizarea in conditii neadecvate (distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa, etc.).

 

Neaplicarea garanţiei

 

Nu se acorda garantie pentru defecte induse prin utilizare necorespunzatoare, daca au fost efectuate alte reparatii, daca produsul a fost lovit, scapat, deteriorat datorita contactului cu apa, in cazul unui scurt circuit (incarcator sau baterie), daca un acumulator este stocat pe timp indelungat fara sarcina electrica (neincarcat), pierderea puterii acumulatorului datorita utilizarii si vechimii.

Nu constituie obiectul garanţiei lipsa de conformitate derivată din:

 • Utilizarea produsului în aplicaţii ce necesită performanţe şi calităţi altele decât cele oferite de clasa şi scopul pentru care este destinat produsul sau în afara specificaţiilor tehnice aferente;
 • Uzura normală a produselor (ex. uzura fizica, mecanică şi electrică, scăderea în timp a luminozităţii ecranelor monitoarelor);
 • Utilizarea produsului în condiţii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzătoare, împământare inexistentă sau greşită, acţiunea şocurilor, vibraţiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic;
 • Utilizarea produsului în condiţii de mediu necorespunzătoare - acţiuni ale substanţelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzată de intemperii);
 • Utilizarea de hârtie consumabile sau accesorii altele decât cele indicate de producător în specificaţiile tehnice;
 • Manipularea sau instalarea greşită (ex: instalarea greşită a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decât cele livrate sau indicate de producător);
 • Setări greşite ale produselor sau programelor, virusări, deteriorarea sau funcţionarea necorespunzătoare a sistemului de operare, a fişierelor de configurare sau a programelor instalate; folosirea altor drivere sau programe decât cele originale care însoţesc produsul;
 • Deteriorări termice, mecanice şi plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibraţiilor, intemperiilor, neglijenţei în utilizare sau a oricăror altor factori, independent de Producător;
 • Alte situaţii specificate în Certificatul de garanţie care însoţeşte produsul.

 

 

 

 

LIVRARE SI RETUR

 

Livrarea produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin SameDay Courier. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. La primirea coletului verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii si a certificatului de garantie. Eventualele probleme legate de integritatea coletelor se pot face doar in momentul primirii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat care livreaza coletul, si/sau se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 400 lei (TVA inclus) beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 400 lei (TVA inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de livrare in valoare de 20 lei (TVA inclus). Pretul de livrare poate varia in functie de kilometrii aditionali. Costul final de livrare se va afisa automat in pagina de comanda. Factura emisa va contine costul de livrare mentionat separat fata de valoarea produselor.

Timpii de livrare pot varia independent de vointa noastra sau a firmei de curierat din cauze cum ar fi: conditii meteorologice extreme, blocaje rutiere, accidente, etc.

Termenul de livrare obisnuit al produselor este de 1 - 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie.

 

Disponibilitatea produselor

Durata de livrare a unei comenzi depinde de disponibilitatea fiecarui produs. Produsele prezentate pe 1smart.ro pot fi prezente in stocul propriu sau in stocul furnizorilor nostri.
Statusul produselor poate fi:

 • "In stoc" - Produsul este disponibil in stocul nostru si poate fi expediat imediat;
 • "In stoc furnizor" - Livrarea se face dupa receptia produsului in stocul 1smart.ro. Termenul exact (durata intrare pe stoc + durata livrare) va fi comunicat telefonic sau pe e-mail, dupa verificarea stocului furnizorului. Timpul mediu de livrare este cuprins intre 2 -5 zile lucratoare. Anumite produse se pot epuiza de la un minut la altul si, de aceea, status-ul "In stoc furnizor" nu reprezinta o garantie a disponibilitatii.
 • "Stoc epuizat" - Produsul s-a epuizat din stocul 1smart.ro si al furnizorilor, stocul urmand a fi completat intr-o scurta perioada de timp.

 

Returnarea produselor

 

Dreptul de denuntare unilaterala

OUG 34/2014 Art. 9. - (1): conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

OUG 34/2014 Art. 14. - (1): "Consumatorul returneaza produsele fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat comerciantului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile."

OUG 34/2014 Art. 14. - (3): Clientul este direct responsabil de diminuarea valorii produselor, ce rezulta din manipularea sau utilizarea acestora pe toata perioada in care s-au aflat in posesia sa, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
*Daca produsele (ex.: aspiratoare robot) ce contin consumabile (ex.: filtre, perii) au fost utilizate, costul consumabilelor la pretul de achizitie va fi perceput din suma totala ce trebuie rambursata catre dumneavoastra in urma returului. Produsele respective vor fi returnate si vor fi preluate fara consumabilele specificate. Toate costurile va vor fi comunicate inainte de preluarea sau procesarea efectiva a procesului de retur.

OUG 34/2014 Art. 16. - (e): Exceptari de la dreptul de retragere: "furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;"
*Produsele de igiena personala (ex.: periuta de dinti) se pot returna doar daca nu au fost folosite (capatul periutei trebuie sa fie sigilat).

Daca ai primit produsul incomplet sau neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

Conditii de returnare:

 • Toate produsele comandate online se pot returna in maximum 15 zile de la primire.
 • Produsul trebuie sa nu aiba urme de utilizare (zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, etc.) si va fi returnat in ambalajul original.
 • Nu se vor accepta retururile in termen de 15 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura si nu mai pot fi revandute.
 • Produsele achizitionate sub forma de pachete (kit / pachet promo) sau care beneficiaza de produse sau vouchere cadou, se pot returna doar sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou, iar voucherul va fi anulat. Daca voucherul a fost utilizat, se va opri suma aferenta acestuia din suma totala ce urmeaza a fi rambursata.
 • Produsele de igiena personala (ex.: periuta de dinti) se pot returna doar daca nu au fost folosite (capatul periutei trebuie sa fie sigilat). (Conform art. 16 - (e) din OUG 34/2014).
 • Produsele ce au banda adeziva (ex. banda led) se pot returna doar daca folia protectoare de pe banda adeziva nu a fost indepartata, iar produsul este intact.
 • Daca produsele (ex.: aspiratoare robot) ce contin consumabile (ex.: filtre, perii) au fost utilizate, costul consumabilelor la pretul de achizitie va fi perceput din suma totala ce trebuie rambursata catre dumneavoastra in urma returului. Produsele respective vor fi returnate si vor fi preluate fara consumabilele specificate. Toate costurile va vor fi comunicate inainte de preluarea sau procesarea efectiva a procesului de retur.
 • Produsele trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului.
 • Lipsa sau deteriorarea etichetelor, sau a marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.
 • Contravaloarea produselor se va returna in maximum 14 zile. Suma inapoiata nu va include costul transportului.
 • Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de catre client.
 • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 14 zile de la acceptarea returului.
 • Pentru comenzile platite prin Transfer bancar sau Ramburs avem nevoie sa ne transmiteti un cont IBAN in care se va efectua transferul.

 

Cererea de retur se face din "Contul meu", sectiunea "Istoric si detalii comenzi" - se alege comanda pentru care se doreste retur total sau partial prin apasarea butonului Detalii, se bifeaza casuta din dreptul produsului pe care doriti sa il returnezi, apoi apoi apasa butonul Solicita returnare.

Daca ai facut comanda fara un cont de client, poti cere returnarea produselor din pagina de Contact, astfel: Selecteaza in prima casuta "Returnare produse", completeaza datele tale, iar in sectiunea "Mesaj" este necesar sa ne comunici ID-ul (numarul), data comenzii si produsul/produsele pe care doresti sa le returnezi.

Pentru informatii suplimentare legate de returnarea produselor, ne puteti contacta folosind oricare din metodele de contact afisate mai jos, sau prin Formularul de contact de Luni pana Vineri, in intervalul 0900 - 1800.

 

 

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

1. Politica privind confidentialitatea datelor personale

UNDESIGNED ADVERTISING SRL se angajeaza sa va protejeze confidentialitatea. Acest acord de confidentialitate explica colectarea, utilizarea, dezvaluirea, pastrarea și protejarea informatiilor dvs. personale. Acest acord de confidentialitate se aplica furnizarii serviciilor UNDESIGNED ADVERTISING SRL prin intermediul site-ului indiferent de modul de accesare sau utilizare a acestora, inclusiv prin intermediul dispozitivelor mobile. Putem modifica in orice moment aceasta politica prin publicarea versiunii modificate in aceasta sectiune, inclusiv data la care s-au efectuat modificarile.1. Informatiile personale pe care le colectam

 

Ce este informatia personala?

Informatiile personale sunt informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica identificabila este cea care poate fi identificata, direct sau indirect, prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, identitate mentala, economica, culturala sau socială a acelei persoane fizice. Nu consideram ca informatiile personale includ informatii care au fost anonimizate sau pseudonimizate, astfel incat nu mai pot fi folosite pentru a identifica o anumita persoană fizica. Colectam informatii personale de la dvs. cand utilizati site-urile noastre. Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii privind cumpararea sau vanzarea necesare pentru incheierea unei tranzactii.

 

Informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi

 • Informatii de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail, data nasterii sau sex atunci cand va inregistrati un cont la noi.
 • Informatii postale si alte informatii utilizate pentru a cumpara sau expedia un produs, date de facturare, precum si, in cazul in care serviciile postale sau curierat sunt furnizate prin intermediul unuia dintre transportatorii parteneri, numere de urmarire colet si actualizari de urmarire.
 • Informatii financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente in urma unor tranzactii.
 • De asemenea, ne puteti furniza si alte informatii prin actualizarea sau adaugarea de informatii in contul dvs., prin participarea dvs. la discutiile cu alti utilizatori, rezolvarea disputelor sau in cazul in care comunicați cu noi în legatura cu serviciile noastre (e-mail, telefon, chat).

 

Informatiile personale pe care le colectam in mod automat atunci cand utilizati serviciile noastre sau va inregistrati un cont la noi

 • Informații despre computer și conexiune, cum ar fi statisticile privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul de navigare.

 

Informatii personale colectate din alte surse

 • Social Media. Va permitem sa distribuiti informatii pe site-uri de socializare (ex: Facebook) sau sa utilizati site-uri de socializare pentru a va autentifica si crea un cont. Aceste site-uri ne pot oferi acces automat la anumite informatii personale pe care le pastrează despre dvs. (ex. adresa de e-mail). Prin asocierea unui cont administrat de un site de socializare cu contul dvs. și autorizandu-ne sa accesam aceste informatii, sunteti de acord ca putem colecta, utiliza și pastra informatiile furnizate in conformitate cu aceast acord de confidențialitate.
 • Daca ne furnizati informatii personale despre altcineva, trebuie sa faceti acest lucru numai cu acordul acelei persoane. Trebuie sa o informati cum colectam, folosim, dezvaluim si pastram informatiile personale in conformitate cu acest acord de confidentialitate.

 

Informațiile personale pe care le colectăm utilizând cookie-uri

 • Utilizam cookie-uri pentru a colecta informații despre paginile pe care le vizualizati, despre link-urile accesate si despre alte actiuni pe care le faceti atunci cand utilizați Serviciile noastre.

 

2. Cum utilizam informatiile dvs. personale

Noi folosim informatiile dvs. personale pentru a va furniza si a imbunatati serviciile noastre, pentru a va oferi o experiența placuta pe site-ul nostru, pentru a va contacta in legatura cu activitatea contului dvs. si pentru a va oferi servicii de suport.

 

 

Mai jos este un rezumat al modului in care folosim informatiile dvs. personale:

 • Pentru a va contacta in legatura cu activitatea contului dvs., pentru a rezolva eventuale probleme cu contul dvs., pentru a rezolva un litigiu, pentru a colecta taxe sau sumele datorate pentru activitatea de vanzare. *Atunci cand va contactăm in scopurile descrise mai sus, va putem contacta prin e-mail, telefon, SMS sau prin notificari tip push pe telefonul mobil.
 • Pentru a preveni, detecta, atenua si investiga fraude, incalcari ale securitatii sau alte activitati potențial interzise sau ilegale.
 • Pentru a oferi servicii de procesare a platilor prin partenerii nostrii.
 • Pentru a masura si a imbunatati Serviciile noastre, pentru a pastra Serviciile noastre in siguranța si pentru a personaliza continutul site-ului care include elemente și servicii ce pot prezenta interes ca raspuns la acțiunile pe care le faceti.

 

Cu consimtamantul dvs. putem folosi informatiile personale pentru:

 • A va oferi oferte comerciale prin, e-mail, telefon sau SMS. Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.

 

3. Optiunile dvs. privind modul in care folosim informatiile dvs. personale

Aveti optiuni cu privire la modul in care folosim informatiile dvs. personale pentru a comunica cu dvs. si:

 

Comunicari comerciale

Daca nu doriti sa primiti comunicari comerciale de la noi, va puteti dezabona prin linkul dintr-un e-mail pe care l-ați primit, sau sa ne contactati pe adresa de relatii clienti info@1smart.ro. Retineti ca nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in nici un fel datele dvs. personale unor terte parti fara consimtamantul dvs.

 

 

Pastreaza-ma autentificat

Cand va conectați la contul dvs. va oferim opțiunea de a ramane conectat pentru o anumita perioada de timp. Daca utilizati un computer public sau la comun, va recomandam sa nu alegeti sa ramaneți conectat(a). Oricare alt utilizator al computerului/browserului la care v-ati conectat va putea vizualiza si accesa contul dvs. si va putea face actiuni specifice contului fara nicio alta autorizare.

 

 

Acțiunile specifice si activitatile pe care le poate face alt utilizator al acestui computer/browser includ:

 • Cumpara produse;
 • Verifica sau adauga produse in cosul dvs.;
 • Vizualiza activitatea si conversatiile cu alti utilizatori;
 • Trimite mesaje catre alti utilizatori;
 • Efectuare de activitati post-vanzare/cumparare, cum ar fi acordarea de calificative, anularea comenzilor, reclamatii, confirmarea calitatii produselor cumparate;
 • Schimbarea numarului de telefon;

 

Puteti incheia sesiunea dvs. de conectare, prin deconectarea contului (logout) si/sau stergerea cookie-urilor. Daca ati activat anumite setari de confidentialitate ale browserului, inchiderea pur si simplu a browserului dvs. poate duce la incheierea sesiunii dvs. de conectare. Daca utilizati un computer public sau partajat, trebuie sa va deconectati si/sau sa stergeți cookie-urile atunci cand ati terminat de folosit Serviciile noastre pentru a va proteja contul si informatiile dvs. personale.

 

 

4. Modalitati in care puteti accesa, controla si corecta informatiile dvs. personale

Respectam dreptul dvs. de a accesa, de a modifica, de a solicita stergerea sau de a solicita restricționarea utilizarii informațiilor dvs. personale, conform cerintelor legii. De asemenea, luam masuri pentru a ne asigura ca informatiile personale pe care le colectam sunt corecte și actualizate.

 

 

Aveti dreptul sa stiti ce informatii personale pastram despre dvs.

La cerere va putem furniza o copie a informatiilor personale intr-un format structurat. Daca informatiile dvs. personale sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa le actualizati sau sa ne cereti sa le actualizam. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor dvs. personale De asemenea, ne puteti solicita sa ștergem sau sa restrictionam modul in care folosim informatiile dvs. personale, dar acest drept este determinat de lege si va poate afecta accesul la serviciile noastre Accesati, corectati si stergeți informatiile dvs. personale Puteti vedea, examina si schimba majoritatea informațiilor dvs. personale prin autentificarea in contul dvs. UNDESIGNED ADVERTISING SRL. Va rugam sa va actualizati informatiile personale daca s-au schimbat sau sunt inexacte. Vom respecta dreptul dvs. legal de a accesa, modifica sau sterge informatiile personale din sistemul nostru. Putem totusi sa refuzam accesul de a modifica sau șterge informatiile dvs. personale in anumite cazuri, in conformitate cu legile naționale ale Romaniei. Daca solicitati suspendarea procesarii unora sau tuturor informatiilor dvs. personale sau retragerea (daca este cazul) a consimțamantului dvs. pentru utilizarea sau dezvaluirea informatiilor dvs. personale in scopurile stabilite in acest acord de confidentialitate, este posibil sa nu va mai putem oferi accesul la serviciile UNDESIGNED ADVERTISING SRL si la serviciul de asistenta oferit clientilor nostrii. Dupa solicitarea dvs., vom inchide contul dvs. si vom elimina informațiile dvs. personale cat mai curand posibil, in funcție de activitatea contului dvs. si in conformitate cu legile naționale.

 

 

5. Cum putem sa va impartasim informatiile personale

Putem divulga informatiile dvs. personale unor terte parti. Această divulgare poate fi necesara pentru ca noi sa va oferim acces la serviciile noastre, sa ne conformam obligatiilor legale nationale, sa ne optimizam activitatile de marketing si publicitate sau sa prevenim, sa detectam, sa atenuam si sa investigam activitatile frauduloase sau ilegale legate de serviciile noastre. Incercam sa minimizam cantitatea de informatii personale pe care le dezvaluim la ceea ce este direct relevant și necesar pentru a indeplini scopul specificat. Nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in alt fel informațiile dvs. personale unor terte parti in scopuri de marketing și publicitate fara acordul dvs.

 

 

Putem divulga informatiile dvs. personale urmatoarelor parti pentru urmatoarele scopuri:

 

A. Furnizori de servicii și parteneri ai UNDESIGNED ADVERTISING SRL, după cum urmeaza:

 • Pentru a facilita procesarea cardurilor de plata atunci cand platiti in cadrul serviciilor furnizate de noi folosim procesatorul de plati prin card PayU, platile se realizeaza direct pe pagina procesatorului, UNDESIGNED ADVERTISING SRL furnizeaza datele tranzactiei dar nu retine datele cardului plata facandu-se exclusiv prin procesator.
 • Furnizorii de servicii de transport Fan Courier si Posta Romana cu care impartasim informatiile de contact pentru intocmirea documentelor de transport, in scopul facilitarii livrarii produselor achiziționate si a altor comunicari legate strict de livrare.
 • Furnizori de servicii de transmitere mesaje pe e-mail. Pentru o buna operativitate o parte din mesajele tip e-mail sunt transmise prin servicii specializate (MailAgent/SocketLabs), mesajele se transmit doar la solicitarea operatorului (UNDESIGNED ADVERTISING SRL) pe baza instructiunilor, rapoartele sunt pastrate in contul personal al operatorului.

 

B. Institutii de aplicare a legii conform legilor nationale:

 • Institutiilor oficiale de aplicare a legii ca raspuns la o solicitare oficiala sau la un proces legal in legatura cu o ancheta penala sau o presupusa sau suspectata activitate ilegala. Vom dezvalui informatiile pe care le consideram relevante pentru ancheta sau care ne sunt solicitate explicit, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, istoricul utilizatorului, adresa IP, reclamațiile de frauda, istoricul vanzarilor/cumpararilor.
 • Pentru tertii implicati intr-o procedura legala, daca ne furnizeaza o hotarare judecatoreasca.

 

Modificarea dreptului de proprietate

Daca suntem supusi unei fuziuni sau achiziții cu / de o alta companie, este posibil sa impartasim informatii in conformitate cu standardele noastre de confidențialitate. In cazul in care apare un astfel de eveniment, vom cere ca noua entitate sa urmeze aceast acord de confidentialitate cu privire la informațiile dvs. personale. Daca intentionam sa folosim informațiile dvs. personale in alte scopuri care nu sunt acoperite de aceast acord de confidențialitate, veti primi o notificare prealabila cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale în noile scopuri.

 

 

6. Cat timp pastram informatiile dvs. personale

Pastram informatiile personale atata timp cat este necesar pentru a furniza in siguranta Serviciile pe care le-ati solicitat sau pentru alte scopuri, cum ar fi respectarea obligatiilor legale, rezolvarea disputelor si punerea in aplicare a politicilor noastre. Conform dispozitiilor legale in vigoare suntem obligati sa pastram informatiile dvs. relevante o perioada minima de timp pentru o eventuala investigatie sau litigiu pentru organele de aplicare a legii Dupa ce nu mai este necesar sa pastram informatiile dvs. personale, vom dispune stergerea intr-un mod sigur, in conformitate cu politicile noastre de pastrare și stergere a datelor. Vom respecta dreptul dvs. legal de a solicita stergerea informatiilor personale din sistemul nostru.

 

 

7. Cum va protejam informatiile personale

Va protejam informatiile personale folosind masuri de securitate tehnice si administrative pentru a reduce riscurile de pierdere, utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluire si modificare.

 

 

Ca parte a angajamentului nostru continuu fata de securitatea datelor, UNDESIGNED ADVERTISING SRL va:

 

 • curata, sterge sau distruge datele in format electronic sau pe hartie, dupa ce nu mai este nevoie de ele;
 • efectua periodic evaluari ale riscurilor pentru toate sistemele informatice;
 • inventaria si gestiona sistemele informatice pe tot parcursul ciclului lor de viata;
 • instrui personalul in materie securitate a datelor;
 • acorda drepturi de acces in functie de responsabilitatile de serviciu;
 • asigura ca furnizorii de servicii terti au acorduri de securitate si de confidentialitate a datelor personale adecvate;
 • utiliza solutii de securitate pentru sistemele informatice pentru a le proteja impotriva atacurilor de tip malware sau virus;
 • pastra copii de rezerva ale sistemelor de informatii critice pentru a evita pierderea datelor;
 • aplica regulat patch-uri de securitate pentru a proteja sistemul impotriva vulnerabilitatilor;
 • raspunde incidentelor de securitate intr-o maniera consecventa si in timp util;
 • monitoriza traficul de retea pentru activitati daunatoare sau suspecte, pentru a identifica rapid si a raspunde la amenintări.

 

POLITICA DE COOKIES

Prin navigarea pe website-ul 1smart.ro va exprimati acordul cu privire la folosirea datelor stocate de cookies, acesta fiind un acord în sensul articolului 4 (51) din Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice. “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookies se instaleaza în cazul în care se accepta navigarea pe site, fiind o legatura între utilizatorul browserului si website. Utilizatorii îsi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. De asemenea, puteti seta browserul dumneavoastra sa blocheze cookies sau sa afiseze o notificare de avertizare înainte ca un cookie sa fie stocat pe calculatorul dumneavoastra. Dezactivarea si refuzul de a primi cookies pot face anumite sectiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat. Acest website este administrat de UNDESIGNED ADVERTISING SRL, ce garanteaza angajamentul de a respecta si proteja intimitatea dumneavoastra online.

 

Google analytics

Acest website utilizeaza Google analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google, Inc. ( "Google"). Google analytics utilizeaza "cookie-uri", care sunt fisiere text plasate pe computerul dumneavoastra, pentru a ajuta site-ul sa analizeze modul de utilizare a paginilor. Informatiile generate de cookie-uri despre utilizarea site-ului vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite ale Americii. Prin utilizarea anonimatului IP, Google va trunchia adresa IP pentru statele membre ale Uniunii Europene, precum si pentru alte parti la acordul privind Spatiul Economic European înainte de transmiterea catre si stocarea în SUA. Numai în cazuri exceptionale, adresa IP complete poate fi trimisa si scurtata de catre serverele Google din SUA. În numele operatorului acestui website, Google va utiliza aceste informatii pentru a analiza utilizarea de catre dvs. a site-ului, pentru a compila rapoarte privind activitatile site-ului web pentru operatorii site-ului, precum si de a oferi servicii suplimentare pentru operatorul acestui site în legatura cu utilizarea site-ului si a internetului. În acest scop, Google utilizeaza pseudonime. adresa IP trimisa de catre browser-ul dvs. prin intermediul Google analytics nu va fi asociata cu alte date detinute de Google.

 

 

Google Tag Manager

Acest website utilizeaza Google Tag Manager. Google Tag Manager este o solutie operata de Google Inc., care permite gestionarea etichetelor utilizate de site în scopuri de marketing, utilizand o interfata. Instrumentul Google Tag Manager, în sine, (prin care se implementeaza etichetele) este un domeniu care nu utilizeaza cookie-uri si care nu înregistreaza date cu caracter personal. Instrumentul poate activa anumite etichete, care, în nume propriu pot înregistra date în anumite circumstante. Google Tag Manager nu va avea acces la aceste informatii. În cazul în care înregistrarea datelor a fost dezactivata pe domeniul sau nivelul modulului cookie, aceasta setare va ramane în vigoare pentru toate etichetele de urmarire puse în aplicare prin Google Tag Manager.

 

 

Securitatea datelor

Exista diverse masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura securitatea datelor dvs. personale împotriva manipularii, pierderii, distrugerii, accesarii de catre persoane neautorizate, în mod accidental sau/si intentionat. Daca aveti întrebari privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresele de email de mai jos. La cerere, veti fi informati în scris si în conformitate cu legislatia în vigoare, privind datele cu caracter personal pe care le colectam prin intermediul paginilor noastre web.

 

 

Link-uri catre alte pagini web

Desi pagina noastra de web contine link-uri catre alte pagini web, nu raspundem pentru strategiile de protejare a informatiilor sau pentru continutul altor pagini web.

 

 

Notificare privind modificarile

Orice modificare privind protectia datelor va fi postata pe acesta pagina precum si în alte locatii pe care le consideram adecvate. In momentul in care ati ales sa accesati site-ul nostru, precum si anumite servicii, aplicatii, diverse unelte online sau mesaje, trebuie sa stiti ca acestea ar putea utiliza cookie-uri proprii sau din partea tertilor, pentru o experienta mai intensa, mai rapida si totodata mai sigura pentru navigare pentru dumneavoastra ori ca facilitate pentru furnizorii de publicitate. Intrucat multi utilizatori asociaza cookie-urile cu virusii ori cu publicitatea mascata, ar trebui sa stim insa ce sunt acestea si la ce folosesc.

 

 

Ce este un cookie?

Un cookie este o informatie de mici dimensiuni, care apare pe ecran sub forma unui scurt text sau mesaj plasat pe hard-disk-ul utilizatorului de Internet. Acesta este generat de un server de pagini web, care este de obicei chiar computerul de pe care opereaza un anumit site. Informatia continuta de cookie este programata de acest server si este folosita, mai apoi, ori de cate ori utilizatorul fooseste site-ul ori site-urile gestionate de acesta. Simplificat, un cookie este ca o cartela de acces, cu datele de identificare ale utilizatorului, care anunta serverul ori site-ul gestionat de acesta ori de cate ori ati revenit pe o anumita pagina.

 

 

Cum arata un cookie si cand au aparut cookie-urile?

Forma tipica dupa care recunoastem un cookie este ca o adresa catre un centru de servicii de mail, de cele mai multe ori cu terminatia „.txt”, extensia specifica a fisierelor text. Ca o scurta istorie, putem spune ca termenul de cookie pentru Internet a fost dezvoltat in urma cu aproximativ zece ani, de catre compania americana Netscape Communications. Cuvantul “cookie” deriva din sintagma “magic cookie”, un termen din limbajele de programare care descrie o portiune de informatie distribuita intre diverse sectiuni software. Alegerea cuvantului „cookie” pentru acest gen de unelte se pare ca provine chiar din traditia americana de a impartasi prajiturele si dulciuri vizitatorilor in momentele speciale.

 

 

Care este scopul cokie-urilor?

La modul concret, cookie-urile realizeaza o interactiune mai rapida intre utilizatori si diferite site-uri. Fara aceste instrumente aparent banale, ar fi foarte greu pentru un anumit site sa permita unui utilizator sa faca in voie cumparaturi de pe paginile sale ori sa isi aminteasca preferintele si detaliile de inregistrare la urmatoarea sa vizita. Prin urmare, utilizarea cookie-urilor in acest caz nu face decat sa salveze timpul si banii utilizatorilor, facand totodata experienta navigarii mai eficienta si mai placuta. De multe ori, site-urile folosesc cookie-urile pentru a colecta date demografice despre propriii utilizatori. De asemenea, cookie-urile permit site-urilor sa aiba o evidenta cat mai apropiata de realitate asupra profilului si obiceiurilor consumatorilor, in vederea realizarii unor oferte de produse cat mai tintite pentru acestia. In acest mod, pe pagina de navigare a utilizatorilor vor aparea mesajele publicitare care i-ar putea interesa direct, targetate in functie de informatiile colectate anterior.

 

 

De cate feluri sunt cookie-urile

Trebuie stiut faptul ca nu toate cookie-urile sunt la fel. Astfel, avem cookie-uri de sesiune sau temporare, cookie-uri permanente si cookie-uri flash.

 

 

Cookie-urile de sesiune

Cookie-urile care sunt stocate in memoria calculatorului ori dispozitivului de acces la Internet doar pe perioada unei sesiuni de navigare pe o anumita pagina sau site, se sterg automat de pe computer, in momentul inchiderii browserului. De obicei, aceste cookie-uri stocheaza o identitate a fiecarei sesiuni, neidentificabila personal de catre utilizator, permitandu-i acestuia sa navigheze de la o pagina la alta fara a avea nevoie sa se logheze in permanenta.

 

 

Cookie-urile permanente

Acestea sunt cookie-urile stocate pe calculatorul utilizatorului si care nu se dezactiveaza in momentul inchiderii browser-ului utilizat. Astfel, cookie-urile permanente pot retine preferintele utilizatorului inregistrate deja pentru un anumit site, permitand ca acestea sa fie folosite in cadrul urmatoarelor sesiuni de browsing. De asemenea, ele pot fi folosite pentru identificarea utilizatorilor astfel incat site-urile sa poata analiza preferintele utilizatorilor pe paginile lor pentru a veni mai usor in intampinarea acestora. Acestea pot oferi in orice moment informatii privind numarul de utilizatori, timpul mediu petrecut pe o anumita pagina, fiind de un real ajutor in stabilirea performantelor generale reale ale unui site. Acest tip de cookie-uri sunt configurate de asa natura incat sa poat a urmari preferintele urilizatorilor in cadrul unor perioade de timp indelungate.

 

 

Cookie-uri flash

In cazul in care aveti instalat programul adobe Flash pe calculatorul dumneavoastra (iar cele mai multe dispozitive il au), e posibil sa aveti stocate si mici fisiere cu continut Flash, precum videoclipurile. Acest gen de fisiere sunt cunoscute si ca Local Shared Objects (LSOs) sau cookie-uri Flash. Acestea pot fi folosite in acelasi scop ca si cookie-urile obisnuite, numite si cookie-uri HTTP. Totodata, cookie-urile Flash pot face copii de rezerva pentru datele retinute de un cookie obisnuit. Astfel, in momentul in care veti sterge cookie-urile din setarile browserului, cele Flash nu vor fi afectate. Astfel, un site care a folosit acest gen de cookie la un moment dat te va recunoaste la urmatoarea ta vizita daca datele tale au fost stocate de acest fisier. Cu toate acestea, puteti controla actiunea cookie-urilor Flash iar site-ul oficial al companiei adobe ofera instrumente de control, detectare si stergere a acestora de pe calculatorul dumneavoastra. Sintetizand, scopurile pentru care pot fi folosite cookie-urile sunt urmatoarele:

 • pentru stabilirea performantei unui site;
 • pentru analiza numarului de vizitatori;
 • pentru geotargetarea informatiei;
 • pentru inregistrare;
 • pentru publicitate si pentru furnizorii serviciilor din acest domeniu.

 

Sunt cookie-urile periculoase?

Asemanate de cele mai multe ori cu virusii, cookie-urile nu sunt decat mici fisiere text. Acestea nu sunt nici macar programe de computer si nu pot fi percepute drept coduri de programare. De asemenea, cookie-urile nu sunt folosite pentru raspandirea virusilor iar versiunile moderne ale unor browsere precum Microsoft Internet Explorer sau Netscape permit utilizatorilor sa seteze propriile valori ale numarului de cookie-uri acceptate pe un calculator. Desi sunt stocate pe unitatea hard-disk, cookie-urile nu pot accesa continutul acesteia. Prin urmare, nu trebuie sa va faceti griji ca un cookie poate citi datele salvate pe hard-disk-ul dumneavoastra sau sa transmita cuiva userul si parola de la casuta de email. Acestea nu fac decat sa stocheze si sa transmita mai departe datele pe care le inregistreaza in momentul accesarii unui site bine stabilit. De asemenea, un server nu poate seta un cookie sa actioneze pe un alt domeniu decat cele mai sus enuntate. In ciuda acestui fapt, utilizatorii s-ar putea sa gaseasca pe calculatorul lor si cookie-uri de pe site-uri pe care nu le-au vizitat niciodata. De obicei, acestea sunt trimise de catre companii care vand publicitate pe Internet catre alte site-uri. Prin urmare, nu este exclus ca informatiile privind comportamentul navigatorilor sa fie transmise catre acestea de site-urile vizitate, uneori chiar fara consimtamantul utilizatorilor. Iar acesta a devenit cam principalul motiv pentru care utilizatorii au ajuns sa respinga cookie-urile.

 

 

Cum scap de cookie-uri?

De obicei, putem seta browserul nostrum de Internet sa accepte orice tip de cookie-uri sau sa accepte cookie-uri de pe anumite site-uri. Pe de alta parte, acest lucru poate crea anumite dezavantaje, intrucat, daca nu sunteti inregistrati pe un anumit site, nu veti putea posta comentarii, spre exemplu. Trebuie stiut insa ca toate versiunile moderne ale browserelor internet au setari pentru cookie-uri. Acestea le puteti gasi in sectiunea „Options” sau „Preferences” din meniul browserului. Pentru a intlege aceste setari, puteti accesa si optiunea „Help” a fiecarui browser sau puteti accesa cateva link-uri si informatii utile pentru „Cookie settings” din Internet Explorer versiunile 5,6,7,8, 9, Firefox, Chrome, Safari sau iOS. Daca sunteti ingrijorat in ceea ce priveste cookie-urile generate de site-urile terte ale platformelor publicitare, le puteti dezactiva prin utilizarea directa a optiunii „Your Online Choices” aferenta fiecarui site. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@1smart.ro

 

 

 

 

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login