Site-ul 1smart.ro (numit in continuare "site") este administrat de UNDESIGNED ADVERTISING SRL (numita in continuare “societate”), cu sediul social in Strada Urziceni 9, Bloc 17, Sector 4, Bucuresti, Romania, avand C.U.I.: 36399523, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/10511/2016, telefon: (+40) 755 065 859.

Societatea este constienta ca informatiile prezentate trebuie sa fie cat mai corecte si se straduieste permanent sa imbunatateasca si sa actualizeze continutul site-ului. Cu toate acestea, se pot strecura greseli, erori de operare, neintentionate de aceea precizam ca toate informatiile cat si imaginile au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau furnizori. Societatea isi rezerva dreptul de a modica pretul, imaginile sau caracteristicile produselor fara o notificare prealabila.

Descrierea produselor incarcam sa fie cat mai detaliata, in functie de informatiile oferite de catre producatori sau furnizori, dar si de spatiul pe care il are definit fiecare produs pe site. Promotiile/ofertele prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Site-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. Politica de confidentialitate cat si Termeni si conditii practicate de acestea nu sunt responsabilitatea societatii noastre si nici continutul lor.

Utilizatorul reprezinta persoana/vizitatorul care acceseaza site-ul, in scopuri personale sau profesionale si care a acceptat Termeni si conditii dar si Politica de confidentialietate a site-ului, urmand toate cerintele procesului de inregistrare.

Cumparatorul reprezinta persoana/vizitatorul care acceseaza site-ul, in scopuri personale sau profesionale si care a acceptat Termeni si conditii dar si Politica de confidentialietate a site-ului, urmand toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

Comanda reprezinta un document electronic, generat ca urmare a unei cereri de livrare de produse efectuate pe site-ul 1smart.ro de catre un cumparator, ce intervine ca forma de comunicare intre societate si cumparator. Ea devine contract odata cu confirmarea vanzatorului, prin care societatea este de acord sa livreze cumparatorului produse si servicii, iar cumparatorul este de acord efectueze plata acestora. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (email) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a mai fi nevoie de o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

In cazul in care nu se pot respecta termenele de livrare a comenzii sau site-ul este nefunctional si nu se pot face comenzi, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Rezolvarea litigiilor se face in conformitate cu legile in vigoare daca este cazul.

In cazul in care cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de vanzator, este obligat la plata unei penalitati conform legilor in vigoare. In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de livrare a comenzii, termenul fiind de 3 zile lucratoare.

Pentru produsele care nu se afla in stoc si se aduc la comanda, se incaseaza un avans de minim 20% din valoarea comenzii.

Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in comanda. Daca finalizarea comenzii se face online, automat cumparatorul primeste pe email o factura proforma cu toate detaliile specificate mai sus. Daca finalizarea comenzii se face telefonic cumparatorul, in cazul in care plata se face cu ramburs, asteapta curierul sa ii livreze marfa, iar in cazul in care plata se face prin transfer bancar sau online va primi pe email o factura proforma in baza careia va efectua plata iar livrarea marfii se va face dupa confirmarea platii.

Produsele comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei prin SameDay Courier. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. La primirea coletului verificati integritatea ambalajului precum si existenta facturii si a certificatului de garantie. Eventualele probleme legate de integritatea coletelor se pot face doar in momentul primirii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu angajatul firmei de curierat care livreaza coletul, si/sau se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule. Responsabilitatea si riscurile asociate produselor revine in acest caz firmei de curierat. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. In momentul efecturarii platii se face si transferul de proprietate al bunurilor, in locatia precizata in comanda, si in urma semnarii de primire a documentului de transport furnizat de curier sau prin semnarea de primire pe factura fiscala in cazul ridicarii produselor de la sediul 1smart.ro. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca, dar numai in masura si pentru perioada in care indeplinirea clauzelor contractuale este impiedicata sau intarziata de situatia de forta majora. Prin caz de forta majora se inteleg toate evenimentele si/sau imprejurarile imprevizibile si inevitabile, independente de vointa partii care o invoca (ex.: razboaie, revolutii, inundatii, cutremure, epidemii, embargouri, restrictii de carantina, temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute) si care, aparand dupa incheierea contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea acestuia. Partea care invoca forta majora este obligata sa anunte cealalta parte, telefonic sau prin email, in termen de 5 zile de la inceperea evenimentelor sau imprejurarilor considerate drept forta majora, comunicand, totodata, si documente eliberate de o autoritate competenta care sa certifice cazul de forta majora.

Dreptul de denuntare unilaterala

OG 130/2000 Art. 4. - (1) b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Administratorul site-ului 1smart.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termeni si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Garantia produselor

Garantia produselor

Produsele comercializate de 1smart.ro beneficiaza de garantie premium de pana la 36 luni pentru Persoanele Fizice, si 12 luni pentru Persoanele Juridice, si este specificata in pagina fiecarui produs, in partea de jos din sectiunea "Detalii tehnice".

Produsele sunt noi, in ambalajele originale. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Garanţia produselor se asigură în conformitate cu Legea Nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, republicată (r1), OG 21 / 1992 privind protecţia Consumatorilor, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare de la data vânzării, Legea 476 / 2006 şi normele de aplicare în vigoare la data vânzării, completate cu prevederile Certificatelor de Garanţie şi ale Instrucţiunilor de Utilizare ale produsului, predate la data achiziţiei acestuia.

În situația în care produsele aflate în termenul de garanţie legală de conformitate nu pot fi reparate, sau când durata cumulată de nefuncţionare din cauza deficienţelor apărute în termenul de garanţie legală de conformitate depăşeşte 10% din durata acestui termen, la cererea consumatorului, vor fi înlocuite de vânzător sau acesta va restitui consumatorului contravaloarea produsului respectiv.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele.

Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Pentru produsele care nu respectă condiţiile de acordare a garanţiei sau care sunt în afara perioadei de garanţie, pe toata durata medie de utilizare a produsului, UNDESIGNED ADVERTISING SRL poate asigura service contra cost prin intermediul Centrului de Service autorizat.

Garantie pentru produsele de tip DOA (Dead On Arrival) este aplicabila doar produselor nereincarcabile.

In afara conditiilor generale mai sus mentionate, produsele trebuie trimise in garantie impreuna cu accesoriile, cutia/ambalajul original, factura fiscala, certificatul de garantie, manuale, toate ambalate corespunzator. Nerespectarea acestor indicatii poate duce la pierderea garantiei produsului.

Nu fac obiectul garantiei:

 • Uzura normala a produsului.
 • Defectele cauzate de manevrarea brutala. (defectele cauzate de obiecte ascutite, de indoire, comprimare sau cadere, etc.)
 • Defecte cauzate de utilizarea in conditii neadecvate (distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa, etc.).

Neaplicarea garanţiei

Nu se acorda garantie pentru defecte induse prin utilizare necorespunzatoare, daca au fost efectuate alte reparatii, daca produsul a fost lovit, scapat, deteriorat datorita contactului cu apa, in cazul unui scurt circuit (incarcator sau baterie), daca un acumulator este stocat pe timp indelungat fara sarcina electrica (neincarcat), pierderea puterii acumulatorului datorita utilizarii si vechimii.

Nu constituie obiectul garanţiei lipsa de conformitate derivată din:

 • Utilizarea produsului în aplicaţii ce necesită performanţe şi calităţi altele decât cele oferite de clasa şi scopul pentru care este destinat produsul sau în afara specificaţiilor tehnice aferente;
 • Uzura normală a produselor (ex. uzura fizica, mecanică şi electrică, scăderea în timp a luminozităţii ecranelor monitoarelor);
 • Utilizarea produsului în condiţii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzătoare, împământare inexistentă sau greşită, acţiunea şocurilor, vibraţiilor, loviturilor sau altor forme de abuz fizic;
 • Utilizarea produsului în condiţii de mediu necorespunzătoare - acţiuni ale substanţelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzată de intemperii);
 • Utilizarea de hârtie consumabile sau accesorii altele decât cele indicate de producător în specificaţiile tehnice;
 • Manipularea sau instalarea greşită (ex: instalarea greşită a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decât cele livrate sau indicate de producător);
 • Setări greşite ale produselor sau programelor, virusări, deteriorarea sau funcţionarea necorespunzătoare a sistemului de operare, a fişierelor de configurare sau a programelor instalate; folosirea altor drivere sau programe decât cele originale care însoţesc produsul;
 • Deteriorări termice, mecanice şi plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibraţiilor, intemperiilor, neglijenţei în utilizare sau a oricăror altor factori, independent de Producător;
 • Alte situaţii specificate în Certificatul de garanţie care însoţeşte produsul.