Categorii

Intrerupator si priza smart

Completeaza-ti casa cu intrerupatoare si prize wireless smart, cu touch, cu un design atractiv si modern.

Intrerupatoarele si prizele au panou frontal din sticla termorezistenta, realizate din materiale de cea mai buna calitate si rezistente la flacara, zgarieturi si umiditate, pentru un plus de siguranta. Acestea beneficiaza de un indicator LED, fiind usor de folosit in intuneric.

Pot fi interconectate intre ele, se pot controla manual, de la distanta - utilizand aplicatia pentru iOS sau Android si vocal (doar cele compatibile cu Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri) si se pot utiliza pentru automatizari in diverse scenarii, impreuna cu alte device-uri smart precum: senzori magnetici, de miscare, camere inteligente, corpuri de iluminat, etc. etc.

Cu ajutorul intrerupatoarelor si prizelor smart poti controla (porni si opri) de la distanta aparatele si corpurile de iluminat simple, aparatele electronice si electrocasnice simple, sau poti masura consumul de energie electrica al acestora.

Intrerupatoarele inteligente cu Wi-FI integrat sau conectivitate ZigBee pot fi folosite si ca intrerupatoare cap scara / cruce, prin asocierea lor din aplicatia producatorului si crearea unui scenariu.

Citeste mai departe
Afisate 1-12 din 17 produse

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login