Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

1smart.ro

Instalează 1smart.ro aplicația

close

Pachet 2x Senzor / Alarmă inteligentă de monoxid de carbon Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm WiFi, compatibil cu HomeKit

Brand:
Cod produs:
NCO-EC2

Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo are grijă de siguranța ta zi și noapte. Măsoară, în timp real, nivelurile de monoxid de carbon, care este un gaz invizibil, inodor și potențial fatal.

Dacă locuința ta are aparate care ard combustibil (centrală, șemineu, aragaz, etc.), Alarma de monoxid de carbon Netatmo va monitoriza particulele de monoxid de carbon emise de aceste aparate.

Compatibil cu Apple HomeKit.

Ecosisteme compatibile:
 
Pachetul conține
909,00 lei
Poate fi livrat în easybox
Stoc furnizor (Ajunge la tine în 1 - 2 zile lucrătoare)
Descriere
Descriere

Senzor / Alarmă inteligentă de monoxid de carbon Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm WiFi, compatibil cu HomeKit

Netatmo

Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo are grijă de siguranța ta zi și noapte. Măsoară, în timp real, nivelurile de monoxid de carbon, care este un gaz invizibil, inodor și potențial fatal.

Dacă locuința ta are aparate care ard combustibil (centrală, șemineu, aragaz, etc.), Alarma de monoxid de carbon Netatmo va monitoriza particulele de monoxid de carbon emise de aceste aparate.

Netatmo

Ce este monoxidul de carbon și de unde provine?

Monoxidul de carbon (CO) este un gaz toxic incolor, inodor, fără gust și potențial mortal. Provine din arderea incompletă a combustibililor precum lemnul, butanul, cărbunele, benzina, petrolul, gazele naturale, petrolul și propanul. Împiedică capacitatea sângelui de a transporta oxigen. Pentru siguranța ta, este recomandat să instalazi detectoare de monoxid de carbon pentru a măsura nivelurile de CO.

Care sunt efectele expunerii la monoxid de carbon?

Depinde de nivelul de expunere:

  • 100 ppm = expunere ușoară. Dureri de cap ușoare, greață, vărsături, oboseală, simptome asemănătoare gripei.
  • 200 ppm = expunere medie. Dureri de cap palpitante, somnolență, confuzie, ritm cardiac rapid.
  • 400 ppm = expunere mare. Amețeli, greață, tulburări de vedere, slăbiciune musculară. Risc de deces după 3 ore de expunere.
  • 800 ppm = expunere extremă. Convulsii, pierderea conștienței, leziuni ale creierului, insuficiență cardiacă și pulmonară urmate de moarte. Risc de deces după 2 ore de expunere.

Netatmo

Netatmo

Alerte pe smartphone în timp real

Nu contează cât de tare sună o alarmă de monoxid de carbon cu o putere de 85 dB când ești plecat – nu ai cum să o auzi!

Alarma de monoxid de carbon Netatmo te avertizează oriunde te-ai afla. Spre deosebire de detectoarele de monoxid de carbon tradiționale, alarma de monoxid de carbon inteligentă Netatmo elimină această îngrijorare oferind avertismente de alertă de monoxid de carbon în timp real, direct pe smartphone, ori de câte ori detectatează monoxid de carbon.

Senzorul Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm WiFi poate funcționa și fără conexiune la internet, dar este necesară pentru a trimite notificari atunci când detectează monoxid de carbon.

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm este complet independentă. Nu necesită un hub pentru a putea fi controlată de la distanță.

Durată de viață a bateriei 10 ani

Stai fără griji cu privire la bateriile alarmelor.

Majoritatea oamenilor tind să nu înlocuiască bateriile alarmelor de monoxid de carbon atunci când acestea sunt epuizate, deoarece trebuie să o facă prea des. Prin urmare, când este detectat monoxidul, de unde poți ști dacă detectorul nu mai funcționează?

Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo este echipată cu o baterie unică incorporată cu o durată de viață de până la 10 ani*, ceea ce înseamnă că nu va trebui să te gândești la înlocuirea bateriilor timp de un deceniu.

Durata de viață a bateriei Smart Carbon Monoxide Alarm este egală cu durata de viață a produsului, așa că vei fi alertat indiferent de situație.

După 10 ani, se recomandă înlocuirea tuturor detectoarelor de monoxid de carbon. Alarma inteligentă Netatmo te va avertiza pe smartphone când bateria sa se apropie de sfârșitul duratei de viață de 10 ani* și că trebuie înlocuit dispozitivul.

*Durata de viaâă pentru utilizare tipică. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizarea alarmei inteligente de monoxid de carbon. Află mai multe informații aici

Netatmo

Netatmo

Autoverificare automată

Ai vreodată nevoie să te asiguri că alarma de monoxid de carbon funcționează corect? Alarma inteligentă monoxid de carbon Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm își monitorizează în mod constant propria baterie, senzorul de detectare a fumului și conexiunea Wi-Fi.

Îți va trimite imediat un avertisment pe smartphone dacă apare o problemă cu oricare dintre cele trei.

Se recomandă testarea Smart Carbon Monoxide Alarm cel puțin o dată pe an.

Unde se instalează alarma inteligentă de monoxid de carbon?

Pentru siguranța ta, este recomandat să instalazi câte o alarmă inteligentă de monoxid de carbon la fiecare etaj, în fiecare cameră cu un aparat de ardere cu combustibil (centrală, șemineu, sobă pe lemne, aragaz) și în fiecare cameră cu conductă de încălzire. Pentru o protecție optimă, puteți instala o alarmă inteligentă de monoxid de carbon suplimentară în cele mai utilizate camere.

Nu îți face griji cu privire la cablarea alarmelor. Netatmo Smart Carbon MonoxideAlarm se instaleaza ușor, pe perete și nu necesită cabluri suplimentare.

Netatmo

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
NCO-EC2
Model
Netatmo NCO-EC
Dimensiune (mm)
100 x 100 x 23
Nivel sunet / zgomot
≤ 85 dB
Baterie
incorporata, durata de viata 10 ani (pentru utilizare normala)
Conectivitate
BLE (Bluetooth Low Energy)
Wi-Fi
Bluetooth
Da
Aplicatie
Netatmo Security
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Integrare / ecosistem
Apple HomeKit
Locul de utilizare
Interior
Functii
Control 3G/4G, Wi-Fi;
Indicator status LED;
Notificari de tip Push;
Scene smart;
Senzor
Monoxid de carbon
Continut pachet
2x senzor, 2x montant, 4x surub
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Meniu - Smart Home

Contul meu

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login