Categorii

Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura

Recuperarea de caldura - cea mai moderna metoda de economisire a energiei

Prana

Daca alegi o metoda de ventilare simpla pentru casa trebuie sa accepti ca iarna va patrunde in casa aer rece iar vara aerul fierbinte de afara. Acest lucru nu se va intampla daca veti folosi un sistem de ventilare cu recuperare de caldura PRANA.

Sistemele de ventilare cu recuperare de caldura devin din ce in ce mai populare pentru ca acestea mentin caldura in incapere in timupul iernii, iar in timpul verii pastreaza racoarea aerului conditionat, ceea ce inseamna economii semnificative la energia electrica consumata de instalatia termica si de aerul conditionat. In timpul functionarii, recuperatorul Prana consuma intre 4-32W*ora.

Sistemul functioneaza foarte simplu; aerul incalzit este evacuat din incapere prin schimbaturul de caldura care cedeaza caldura prin peretele schimbatorului de caldura catre aerul admis in incapere. Datorita recuperatorului Prana, coeficientul de recuperare a caldurii ajunge pina la 95%. Datorita acestui fapt, coeficientul calitatii energetice a aerului admis in incapere este de 95-97%.

Sisteme de ventilatie cu dublu flux (admisia si evacuarea aerului se fac simultan, fara a se amesteca fluxurile de aer), carcasa sistemului de ventilatie rezidential este confectionata din plastic tip ABC, iar in calitate de recuperator de caldura, se foloseste un schimbator de caldura din Cupru.

Sistemul elimina din incapere aerul care este contaminat cu microparticule de praf si fum si asigura admisia de aer proaspat si curat din exterior. Fluxul de aer admis si evacuat trece prin canale diferite si nu se amesteca.

In timpul ventilatiei, prin schimbatorul de Cupru se produce transferul de caldura, care de fapt asigura eficienta energetica a sistemului in orice anotimp.

Volumul de aer admis si evacuat se poate controla din telecomanda sau din aplicatia disponibila pe App Store si Play Store.

Citeste mai departe
Afisate 1-12 din 12 produse

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login