Yala / incuietoare inteligenta Danalock Z-Wave & Bluetooth V3

Producator:
Cod produs:
DLV3BTZW
1.199 lei 919 lei REDUCERE 23%

Yala inteligenta Danalock V3 poate fi actionata doar cu o singura atingere a ecranului telefonului. La primirea semnalului, Danalock V3 roteste cilindrul yalei si lasa limba de blocare deschisa timp de 5 secunde. Usa este apoi inchisa cu functia 'Blocare Automata' conform setarilor dorite de tine, intre 1-180 secunde, astfel, nu va trebui niciodata sa te intorci pentru a vedea daca ai lasat din greseala usa deschisa. Poti gestiona pana la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi.
Se poate monta pe orice tip de usa cu butuc european, cilindrul existent inlocuindu-se cu cilindrul Danalock. Cilindrul dispune si de chei mecanice obisnuite ce se achizitioneaza separat.
Dispune de functia 'Auto-Lock': incuietoarea inteligenta se inchide automat dupa un anumit interval de timp definit de proprietar.
De la exterior, yala inteligenta se poate deschide cu cheie mecanica obisnuita, iar de la interior este dotata cu deblocare/blocare manuala.


Atentie! Yala NU functioneaza independent. Este necesara montarea unui cilindru de siguranta Danalock, iar controlarea de la distanta se poate face doar impreuna cu un Hub Danabridge (nu este inclus in pachet).

  Stoc furnizor (livrare in 1 - 5 zile lucratoare)
Cumparat frecvent impreuna cu:
Descriere
Descriere

Yala / incuietoare inteligenta Danalock V3 Z-Wave

Unde-mi sunt cheile?... vei uita de intrebarea aceasta din momentul montarii unei incuietori inteligente Danalock V3 si vei uita orice grija cu privire la chei, putand actiona yala inteligenta doar prin intermediul smartphone-ului, folosind practic telefonul precum o cheie virtuala.

Incuietoarea Danalock V3 Z-Wave este o yala smart cu motor integrat. Se integreaza perfect cu orice design de usa datorita designului simplu si minimalist, avand si un finisaj rezistent la zgarieturi.

Yala inteligenta Danalock V3 se poate monta pe orice tip de usa cu butuc european, cilindrul existent inlocuindu-se cu cilindrul Danalock. Cilindrul dispune si de chei mecanice obisnuite ce se achizitioneaza separat.

Danalock V3 dispune de functie 'Auto-Lock': incuietoarea se inchide automat dupa un anumit interval de timp definit de proprietar.

De la exterior, yala inteligenta se poate deschide cu cheie mecanica obisnuita, iar de la interior este dotata cu deblocare/blocare manuala.

Suporta pana la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi pentru accesul in locuinta(acces o singura data, ciclic sau permanent).

Montajul incuietorii inteligente Danalock V3 este unul foarte usor, fara gauri suplimentare, etc.

Danalock V3 este excelenta pentru copii, deoarece acestia pot controla yala cu usurinta cu ajutorul smartphone-ului si astfel nu o sa va mai faceti griji pentru cheile pierdute, stiind si in orice clipa cand acestia pleaca sau sosesc acasa. De asemenea, poti permite accesul in locuinta altor persoane pentru care nu vrei sa aloci o cheie virtuala (curieri, muncitori, menajere, etc).

Din exterior yala poate fi actionata de asemenea precum o incuietoare obisnuita cu o cheie clasica, iar din interior, actionand butonul yalei, functia Twist-Assist finalizand operatiunea pentru tine.

 

Avantajele aplicatiei Danalock pentru dispozitive mobile
  • Contine un ghid pentru instalare si setare pentru yala Danalock V3.
  • Daca te afli in aria zonei Bluetooth a incuietorii sau conectat la reteaua locala prin internet prin intermediul Danabridge WI-FI, vei vedea starea de blocare a incuietorii (deschis/inchis).
  • Vizualizare stare incarcare baterii incuietoare inteligenta (notificari la scaderea capacitatii la 30, 20, 15 si 10%).
  • Vei debloca prin bluetooth automat yala smart la sosirea acasa, dupa sosire, yala inteligenta se blocheaza automat.
  • Controlezi functia motorizata Twist Assist.
  • Poti configura 3 niveluri de acces separate (o singura data, ciclice sau permanente) pentru ceilalti utilizatori.
  • Trimiterea permisiunii prin e-mail sau SMS - utilizatorul descarca aplicatia si poate debloca yala inteligenta.
  • Optional, poti sa primesti notificari despre acceptarea invitatiei sau folosirea incuietorii inteligente, fiind informat cand copiii sunt acasa, etc.

Aplicatia Danalock este gratuita si disponibila pentru smartphone-uri si tablete cu sisteme de operare iOS (de la versiunea 9.0 in sus) si Android (de la versiunea 5.0 in sus) si Bluetooth 4.2. Dupa descarcarea aplicatiei, creeaza un cont de utilizator (administrator) si adauga un o incuietoare noua la brelocul virtual.

 

Cum functioneaza yala inteligenta?

Yala inteligenta Danalock Z-Wave poate fi actionata doar cu o singura atingere a ecranului telefonului. La primirea semnalului, Danalock V3 roteste cilindrul yalei si lasa limba de blocare deschisa timp de 5 secunde. Usa este apoi inchisa cu functia 'Blocare Automata' conform setarilor dorite de tine, intre 1-180 secunde, astfel, nu va trebui niciodata sa te intorci pentru a vedea daca ai lasat din greseala usa deschisa. Poti gestiona pana la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi.

Controlul incuietorii inteligente se efectueaza direct de pe telefon prin tehnologie wireless Bluetooth.

 

Deblocare manuala si functia Twist-Assist

Deschiderea / inchiderea usii din interior se poate efectua si manual, rotind usor butonul yalei inteligente Danalock V3 in directia dorita, iar functia Twist-Assist va finaliza operatiunea pentru tine, astfel incat esti sigur ca totul se blocheaza perfect. Poti deschide yala din exterior cu cheia clasica, spre exemplu in cazul in care bateria se consuma complet.

Yala inteligenta este alimentata de 4 baterii CR123A care pot asigura o durata medie de functionare de pana la 1 an sau 9000 de cicluri.

Instalare si activare usoara, inclusiv calibrare automata, potrivita pentru toate tipurile de usi standard.

Puteti controla yala cu aplicatia pentru smartphone.

Atentie! Yala NU functioneaza independent. Este necesara montarea unui cilindru de siguranta Danalock, iar controlarea de la distanta se poate face doar impreuna cu un Hub Danabridge (nu este inclus in pachet) sau un hub cu protocol Z-Wave compatibil (ex.: SmartThings).

Danalock

Danalock

Danalock

Descarca aplicatia Danalock

Descarca aplicatia Danalock

AppStore

PlayStore

Citeste mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
DLV3BTZW
Model
Danalock DLV3BTZW
Tip montare
Eurobutuc
Dimensiune (mm)
59 x 59 x 68
Baterie
4x CR123A (nu sunt incluse)
Conectivitate
Bluetooth
Z-Wave
Protocol
Z-Wave
Bluetooth
4.2
Criptare date
AES-256
Securitate
Cheie
Cheie digitala
Material
ABS;
Aluminiu anodizat;
Aplicatie
Danalock
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Compatibilitate
SmartThings
Functii
1 proprietar (administrator), pana la 100 de utilizatori cu acces diferit (o singura data, ciclic, permanent);
Clipeste albastru - schimbarea setarii;
Clipeste rosu la fiecare 5 minute - stare critica a bateriei;
Controlul in afara ariei de acoperire Bluetooth a yalei inteligente este posibil cu Danabridge V3 (achizitionare separata);
Deschidere cu cheie mecanica obisnuita;
Deschidere de la distanta cu ajutorul telefonului;
Functia Twist-Assist - completeaza deblocarea/blocarea efectuata manual;
Functie 'Blocare Automata' - blocare usa automata intr-un interval de timp cuprins intre: 1 - 180 secunde;
Indicare stare LED yala inteligenta;
Lumina alba timp de 3 secunde - identificare blocare, stare activa;
Lumina mov - actualizare firmware;
Lumina rosie se stinge - yala a fost blocata cu succes;
Lumina verde se stinge - yala a fost deblocata cu succes;
Locul de utilizare
Interior
Continut pachet
Notificari despre primirea invitatiilor;
Recomandari
Pentru controlarea Danalock V3 de la distanta este necesar Hub-ul Danabridge sau Z-Wave compatibil.
Yala NU functioneaza independent. Este necesara montarea unui cilindru de siguranta Danalock.
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plata si Livrare
Plata si Livrare
Review-uri
Review-uri
Niciun comentariu

Adauga un review

  • Evaluare:
Produse din aceeasi categorie

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login