Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.
Caută în blog
Articole recente
02-07-2024

Avantajele termostatelor smart pentru aer condiționat

1smart.ro

Termostatele smart pentru aer condiționat nu sunt doar un moft tehnologic, ci reprezintă un pas important către un trai mai eficient, mai confortabil și mai responsabil din punct de vedere energetic.

Citește mai departe
20-06-2024

Iluminatul decorativ. Avantaje și beneficii

1smart.ro

Iluminatul decorativ a devenit un element esențial în designul interior modern, transformând spațiile într-un mod unic și captivant. Fie că este vorba despre crearea unei atmosfere relaxante, accentuarea unor elemente arhitecturale sau pur și simplu adăugarea unei note de eleganță, iluminatul decorativ joacă un rol crucial. În acest articol, vom explora avantajele și beneficiile iluminatului decorativ, precum și câteva dintre cele mai renumite branduri din acest domeniu: Govee, WiZ, Philips Hue și Yeelight.

Citește mai departe
13-06-2024

Tado X - revoluția în controlul climatizării smart

1smart.ro

În era tehnologiei inteligente, confortul locuinței și eficiența energetică sunt priorități de top pentru mulți dintre noi. Unul dintre liderii în acest domeniu este Tado, o companie renumită pentru soluțiile sale inovatoare de control al climatizării.

Citește mai departe
26-04-2023

Lista completă a produselor Aqara compatibile cu Matter prin actualizare firmware

1smart.ro

Aqara a anuntat update-ul de firmware v4.0.0 pentru Hub-ul M2, ce ii oferă comptibilitate cu standardul Matter. Acest firmware îți va permite să expui dispozitivele Zigbee Aqara existente conectate la Hub-ul M2 la aplicații terțe Matter prin Wi-Fi, dar NU va actualiza dispozitivele Zigbee la Thread.

Citește mai departe
21-04-2023

Cum să schimbi / instalezi un cilindru cu funcție de siguranță / urgență pe ușă - 4 pași simpli

1smart.ro

Îmbunătățește-ți prima linie de apărare a locuinței tale, cu ajutorul cilindrilor de siguranță Yale pentru ușă. Urmărește, pas cu pas, instrucțiunile din acest ghid video, pentru o înlocuire rapidă și ușoară a cilindrului existent. Dacă întâmpini dificultăți, nu ezita să ne contactezi.

Citește mai departe
20-04-2023

Device-urile Eve compatibile cu Matter prin actualizare firmware

1smart.ro

Dacă ai achiziționat un device Eve compatibil cu Thread și dorești să utilizezi Matter pentru a folosi dispozitivele Eve de pe o platformă suplimentară, o poți face printr-o actualizare gratuită a firmware-ului. Actualizările sunt acum disponibile pentru device-urile Eve compatibile cu Thread:

  • Eve Energy;
  • Eve Door & Window;
  • Eve Motion.
Citește mai departe
20-02-2023

Cum instalezi încuietoarea inteligentă Yale Linus pe un cilindru compatibil

1smart.ro

Urmărește, pas cu pas, instrucțiunile din videoclip pentru a instala ușor și rapid încuietoarea inteligentă Yale Linus pe un cilindru compatibil.

Citește mai departe
06-02-2023

Cum reduci costul facturilor la energie cu termostatele inteligente

1smart.ro

Termostatele inteligente sunt soluția ideală pentru a reduce costurile cu energia termică și/sau electrică și să controleze temperatura din locuința prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. În primul rând, termostatele inteligente permit programarea temperaturii.

Citește mai departe
01-02-2023

Funcții noi pentru tastatura smart Tedee, disponibile gratuit prin update de firmware

1smart.ro

Dacă preferai să nu utilizezi blocarea automată, până acum trebuia să blochezi încuietoarea inteligentă Tedee cu un smartphone, widget sau cheie. Datorită unei noi actualizări de software pentru tastatura Tedee, de acum poți încuia ușa folosind un buton - cu sau fără PIN.

Citește mai departe

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login