Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.
Caută în blog
Articole recente

Lista completă a produselor Aqara compatibile cu Matter prin actualizare firmware

1smart.ro 26-04-2023

Aqara a anuntat update-ul de firmware v4.0.0 pentru Hub-ul M2, ce ii oferă comptibilitate cu standardul Matter. Acest firmware îți va permite să expui dispozitivele Zigbee Aqara existente conectate la Hub-ul M2 la aplicații terțe Matter prin Wi-Fi, dar NU va actualiza dispozitivele Zigbee la Thread.

Citește mai departe

Cum să schimbi / instalezi un cilindru cu funcție de siguranță / urgență pe ușă - 4 pași simpli

1smart.ro 21-04-2023

Îmbunătățește-ți prima linie de apărare a locuinței tale, cu ajutorul cilindrilor de siguranță Yale pentru ușă. Urmărește, pas cu pas, instrucțiunile din acest ghid video, pentru o înlocuire rapidă și ușoară a cilindrului existent. Dacă întâmpini dificultăți, nu ezita să ne contactezi.

Citește mai departe

Device-urile Eve compatibile cu Matter prin actualizare firmware

1smart.ro 20-04-2023

Dacă ai achiziționat un device Eve compatibil cu Thread și dorești să utilizezi Matter pentru a folosi dispozitivele Eve de pe o platformă suplimentară, o poți face printr-o actualizare gratuită a firmware-ului. Actualizările sunt acum disponibile pentru device-urile Eve compatibile cu Thread:

  • Eve Energy;
  • Eve Door & Window;
  • Eve Motion.
Citește mai departe

Cum instalezi încuietoarea inteligentă Yale Linus pe un cilindru compatibil

1smart.ro 20-02-2023

Urmărește, pas cu pas, instrucțiunile din videoclip pentru a instala ușor și rapid încuietoarea inteligentă Yale Linus pe un cilindru compatibil.

Citește mai departe

Cum reduci costul facturilor la energie cu termostatele inteligente

1smart.ro 06-02-2023

Termostatele inteligente sunt soluția ideală pentru a reduce costurile cu energia termică și/sau electrică și să controleze temperatura din locuința prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. În primul rând, termostatele inteligente permit programarea temperaturii.

Citește mai departe

Funcții noi pentru tastatura smart Tedee, disponibile gratuit prin update de firmware

1smart.ro 01-02-2023

Dacă preferai să nu utilizezi blocarea automată, până acum trebuia să blochezi încuietoarea inteligentă Tedee cu un smartphone, widget sau cheie. Datorită unei noi actualizări de software pentru tastatura Tedee, de acum poți încuia ușa folosind un buton - cu sau fără PIN.

Citește mai departe

De ce să alegem o casă inteligentă bazată pe ecosistemul HomeKit?

1smart.ro 11-01-2023

Homekit este un sistem de control al automatizării pentru locuințe, dezvoltat de Apple. Acesta permite controlezea dispozitivelor inteligente din casă dintr-o singură aplicație, disponibilă pe iPhone, iPad, iMac, MacBook.

Citește mai departe

Ce este Z-Wave și de ce să alegi dispozitive cu această tehnologie?

1smart.ro 09-01-2023

Z-Wave este un protocol de comunicație în rețea fără fir, utilizat în domeniul controlului și automatizării inteligente a casei. Acesta a fost creat pentru a oferi o alternativă sigură și fiabilă la tehnologiile existente, precum Wi-Fi și Bluetooth.

Citește mai departe

Ce este ZigBee și de ce să alegi dispozitive cu această tehnologie?

1smart.ro 09-01-2023

Zigbee este un protocol de comunicație în rețea fără fir, utilizat în domeniul controlului și automatizării inteligente a casei. Acesta a fost creat pentru a oferi o alternativă mai eficientă și accesibilă la tehnologiile existente, precum Wi-Fi și Bluetooth.

Citește mai departe

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login