Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.
Caută în blog
Articole recente

Cum reduci costul facturilor la energie cu termostatele inteligente

1smart.ro 06-02-2023

Termostatele inteligente sunt soluția ideală pentru a reduce costurile cu energia termică și/sau electrică și să controleze temperatura din locuința prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. În primul rând, termostatele inteligente permit programarea temperaturii.

Citește mai departe

Funcții noi pentru tastatura smart Tedee, disponibile gratuit prin update de firmware

1smart.ro 01-02-2023

Dacă preferai să nu utilizezi blocarea automată, până acum trebuia să blochezi încuietoarea inteligentă Tedee cu un smartphone, widget sau cheie. Datorită unei noi actualizări de software pentru tastatura Tedee, de acum poți încuia ușa folosind un buton - cu sau fără PIN.

Citește mai departe

De ce să alegem o casă inteligentă bazată pe ecosistemul HomeKit?

1smart.ro 11-01-2023

Homekit este un sistem de control al automatizării pentru locuințe, dezvoltat de Apple. Acesta permite controlezea dispozitivelor inteligente din casă dintr-o singură aplicație, disponibilă pe iPhone, iPad, iMac, MacBook.

Citește mai departe

Ce este Z-Wave și de ce să alegi dispozitive cu această tehnologie?

1smart.ro 09-01-2023

Z-Wave este un protocol de comunicație în rețea fără fir, utilizat în domeniul controlului și automatizării inteligente a casei. Acesta a fost creat pentru a oferi o alternativă sigură și fiabilă la tehnologiile existente, precum Wi-Fi și Bluetooth.

Citește mai departe

Ce este ZigBee și de ce să alegi dispozitive cu această tehnologie?

1smart.ro 09-01-2023

Zigbee este un protocol de comunicație în rețea fără fir, utilizat în domeniul controlului și automatizării inteligente a casei. Acesta a fost creat pentru a oferi o alternativă mai eficientă și accesibilă la tehnologiile existente, precum Wi-Fi și Bluetooth.

Citește mai departe

Încuietorile inteligente - o soluție inovativă și sigură pentru locuințe personale sau închiriate în regim hotelier - Airbnb

1smart.ro 08-01-2023

Într-o lume tot mai conectată, tehnologia joacă un rol important în siguranța și confortul nostru. Încuietorile inteligente sunt un exemplu al acestei evoluții, oferind proprietarilor posibilitatea de a controla accesul în casă prin intermediul unei aplicații sau a unui browser web.

Citește mai departe

Automatizarea draperiilor, jaluzelelor și rulourilor conferă un plus de confort

1smart.ro 06-01-2023

Motoarele pentru automatizarea draperiilor, jaluzelelor și rulourilor sunt accesorii inovatoare pentru casa ta, care îți oferă confort, control și eleganță. Acestea pot fi controlate prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone sau prin comenzi vocale, oferind o serie de avantaje față de draperiile convenționale.

Citește mai departe

Top 7 beneficii imediate ale automatizării locuinței – Smart Home

1smart.ro 04-01-2023

Automatizarea este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei case inteligente. Sistemele automate permit controlul și monitorizarea aspectelor legate de confort și siguranță, precum lumină, temperatură, sonorizare, securitate și chiar despensere de mâncare pentru animalele de companie.

Citește mai departe

Meniu - Smart Home

Contul meu

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login