Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Ecosistem Apple HomeKit

Homekit este un sistem de control al automatizării pentru locuințe, dezvoltat de Apple. Acesta permite controlarea dispozitivelor inteligente din casă dintr-o singură aplicație, disponibilă pe iPhone, iPad, iMac, MacBook. Homekit a fost lansat pentru prima dată în 2014 și de atunci a evoluat constant, oferind utilizatorilor un mediu de control centralizat și sigur al dispozitivelor inteligente din casă.

Pentru a putea folosi ecosistemul HomeKit, ai nevoie de un hub, pentru a creea automatizări și scenarii și pentru controlarea dispozitivelor de la distanță.

Dispozitivele ce au rol de hub HomeKit sunt Apple TV și Apple HomePod.

Apple Homekit oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla aceste dispozitive prin intermediul aplicației „Casă” sau prin intermediul asistentului vocal Siri, iar automatizările sunt stocate în hub-ul HomeKit - funcționează local.

Apple HomeKit Smart Home

Ecosistemul este unul sigur și protejează confidențialitatea utilizatorilor prin intermediul criptării end-to-end și prin utilizarea unui cod de acces unic pentru fiecare dispozitiv conectat. Acesta poate fi accesat numai prin intermediul device-urilor autorizate și poate fi gestionat prin intermediul contului Apple al utilizatorului.

Poate fi utilizat cu o gamă largă de dispozitive inteligente, inclusiv produse de la producători precum Philips, Aqara, Tedee, Tado, Nuki, Netatmo, Yale și alții.

Află mai multe despre HomeKit aici.

Citește mai departe Show less

Filtrare produse

Afișate 1-12 din 333 produse

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login