Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Sisteme de securitate

Securitatea casei este foarte importantă pentru a putea sta liniștit, mai ales când nu ești acasă.

Senzorii de mișcare, gaz, fum, inundație, alarmele, camerele, încuietorile (yalele) și soneriile inteligente te ajută să ai un control sporit și informații în timp real despre casa ta.

Acestea pot fi folosite în diverse scenarii și automatizări și pot trimite notificări în timp real pe smartphone, prin intermediul aplicației. Pot fi controlate de la distanță - utilizând aplicația pentru iOS sau Android și vocal (doar cele compatibile cu Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri).

Cu ajutorul senzorilor poți afla în timp real dacă cineva încearcă să pătrundă în casă fără acordul tău, dacă fereastra sau ușa a fost deschisă, dacă ai uitat apa deschisă, dacă s-a spart vreo conductă de apă sau gaz sau dacă au uitat aragazul pornit și a izbucnit  un incendiu.

Senzorii pot fi utilizați împreună cu o camera smart, pentru a vedea în timp real ce se întâmplă, sau împreună cu o electrovalvă inteligentă pentru a opri apa sau gazele.

Camerele și soneriile inteligente pot fi utilizate pentru automatizări în diverse scenarii, împreună cu alte device-uri smart precum senzori, prize, întrerupătoare inteligente.

Te anunță în timp real când cineva este la ușă, poți comunica  și vedea persoana respectivă (dacă soneria dispune de microfon, difuzor și camera) și poate trimite o poză cu acea persoană, dacă nu ai răspuns.

Cu ajutorul yalelor și încuietorilor inteligente poți deschide ușa din telefon, de la distanță, sau manual (prin amprenta, card sau PIN), poți vedea prin intermediul aplicației dacă ai uitat ușa deschisă sau când un membru al familiei a ajuns acasă.

Sisteme de securitate smart:

Citește mai departe Show less

Filtrare produse

Afișate 1-12 din 266 produse

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login