Categorii

Categorii

Brand

Tip spot

Tip soclu

Tip montare

Compatibilitate aplicatie

Aplicatie

Compatibilitate

Dimabil

Flux luminos

Temperatura culoare

Culoare lumina

Senzor

Conectivitate

Compatibilitate server

Pret

  • 53 lei - 3.400 lei

Solutii de iluminat

Iluminatul este unul dintre cele mai importante aspecte din casa. Acesta te poate ajuta sa te trezesti, sa ramai concentrat la activitatile tale, sau sa te relaxezi cand doresti cu ajutorul luminii multicolore de tip RGB.

Transforma iluminatul de zi cu zi intr-o experienta extraordinara. Joaca-te schimband culorile sau sincronizeaza sursele de iluminat (becuri, lampi, veioze, benzi LED, spoturi LED, plafoniere si aplice inteligente / smart, etc.) cu muzica, jocurile si filmele. Poti alege din sute de aplicatii, singura limita fiind imaginatia ta.

Sursele de iluminat inteligente pot fi interconectate intre ele, se pot controla manual, de la distanta - utilizand aplicatia pentru iOS sau Android si vocal (doar cele compatibile cu Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri) si se pot utiliza pentru automatizari in diverse scenarii, impreuna cu alte device-uri smart precum: senzori de miscare, camere inteligente, etc.

Iluminatul cu LED a devenit din ce in ce mai popular, mai ales datorita consumului redus de energie electrica raportat la fluxul luminos. Cu cat fluxul luminos este mai mare, cu atat este mai puternica lumina produsa de corpul de iluminat.

Lumina rece si cea neutra sunt recomandate pentru camera de zi, birou, bucatarie, baie sau garderoba, ajutandu-te sa ramai concentrat, dar si sa poti vedea culorile cat mai aproape de realitate.

Lumina calda poate fi utilizata in dormitor sau pentru relaxare, atunci cand vrei sa te uiti la un film sau sa citesti.

Citeste mai departe
Afisate 1-12 din 190 produse

Meniu

Contul meu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Login