Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Umidificator smart / inteligent Smartmi Rainforest Humidifier, 3L, 200mL/h, compatibil HomeKit

Brand:
Cod produs:
HU5160WHEU

Crează un mediu sănătos și sigur în casă. Dispoziție proastă, ochi uscați și piele - acestea și alte probleme sunt de domeniul trecutului.

Umidificatorul Smartmi este echipat cu un rezervor de 3 litri și are o capacitate de 200 ml/h, putând lucra eficient pe suprafață de până la 35 m2. În plus, dispozitivul are pereți transparenți, ceea ce îți permite să observi picăturile de apă care imită ploaia. Mai mult, display-ul LED îți va oferi cele mai importante informații despre funcționarea dispozitivului. În plus, funcționarea umidificatorului este facilitată de aplicația Smartmi Link și Apple HomeKit.

Compatibil cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant.

Ecosisteme compatibile:
 
779,00 lei
În 4 rate fixe, fără dobândă
de la 194.75 lei / lună
Stoc furnizor (Ajunge la tine în 1 - 5 zile lucrătoare)
Descriere
Descriere

Umidificator smart / inteligent Smartmi Rainforest Humidifier, compatibil HomeKit, Alexa, Google

Crează un mediu sănătos și sigur în casă dvs. Dispoziție proastă, ochi uscați și piele - acestea și alte probleme sunt de domeniul trecutului. Umidificatorul Smartmi este echipat cu un rezervor de 3 litri și are o capacitate de 200 ml/h, putând lucra eficient pe suprafață de până la 35 m2. În plus, dispozitivul are pereți transparenți, ceea ce îți permite să observi picăturile de apă care imită ploaia. Mai mult, display-ul LED îți va oferi cele mai importante informații despre funcționarea dispozitivului. În plus, funcționarea umidificatorului este facilitată de aplicația Smartmi Link și Apple HomeKit. Dispozitivul funcționează și cu Google Assistant și Amazon Alexa - printr-o simplă comandă vocală, îi poți personaliza funcționarea.

Umidificare inteligentă

Umidificatorul Smartmi Rainforest utilizează tehnologia de umidificare prin evaporare. Asta înseamnă că este echipat cu un ventilator care atrage aer uscat în dispozitiv și îl forțează printr-un filtru. Aerul returnat în mediu este apoi umidificat și curățat de contaminanții majori. În plus, nu produce ceață - așa că poți fi sigur că nu va deteriora mobilierul din lemn. Pe de altă parte, anionii generați de umidificator vă îmbunătățesc starea de spirit și concentrarea.

Ușor de utilizat

Se remarcă prin designul său atent gândit. Dispozitivul are un display LED care ofera informații despre modul de funcționare selectat, starea Wi-Fi, nivelul de umiditate și cantitatea de apă din rezervor. Mai mult, componentele principale ale dispozitivului pot fi ușor dezasamblate și curățate, iar reumplerea rezervorului nu va fi o problemă și va dura puțin.

Filtrarea poluării

Dispozitivul este echipat cu un filtru polimeric, care filtrează eficient contaminanții, previne proliferarea bacteriilor, mucegaiului și mirosului neplăcut. În plus, îl poți curăța sub jet de apă.

Până la 15 ore de umidificare

Umidificatorul are un rezervor de apă de 3 litri, ceea ce reduce frecvența de reumplere. Ca rezultat, funcționează până la 15 ore la o singură umplere. Mai mult, nu trebuie să-l dezasamblezi pentru a adăuga apă. Îi vei reumple prin afișajul cu dom din partea de sus. Pe de altă parte, display-ul LED va oferi informații despre cantitatea de apă și va opri automat funcționarea când rezervorul este gol.

Funcționare silențioasă

Umidificatorul Smartmi Rainforest funcționează extrem de silențios - nivelul său de zgomot este ≤50 dB(A), așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la zgomotul enervant. În plus, sunetul relaxant te va lăsa să te calmezi, făcându-l perfect pentru dormitor.

Funcționare peronalizabilă în funcție de nevoi

Umidificatorul oferă 3 moduri de funcționare, astfel încât va satisface diferite așteptări ale utilizatorilor. În modul Auto, dispozitivul va ajusta automat intensitatea umidificării la condițiile ambientale, în timp ce modul Max va umidifica rapid și eficient aerul. Modul Sleeping, pe de altă parte, îți va permite să te relaxezi înainte de a merge la culcare.

Autocurățare

Pentru și mai mult confort, dispozitivul are un mod de autocurățare, pe care îl vei activa din aplicația Smartmi Link. Astfel, dispozitivul se va curăța de sedimente și resturile de pe pereții rezervorului.

Control de la distanță

Dispozitivul funcționează cu aplicațiile Smartmi Link și Apple HomeKit, astfel încât să îl poți controla de la distanță. În plus, umidificatorul este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant - așa că o simplă comandă vocală este tot ce ai nevoie pentru a porni dispozitivul sau a selecta modul.

Smartmi

Smartmi

Smartmi

Smartmi

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
HU5160WHEU
Model
Smartmi Rainforest Humidifier HU5160WHEU
Produs compatibil
Smartmi Rainforest Humidifier Filter (FE5478BKGL)
Dimensiune (mm)
220 x 220 x 422
Nivel sunet / zgomot
≤50 dB(A)
Suprafata acoperita
maxim 35 metri patrati
Alimentare electrica
100-240 V~, 0.3 A
Frecventa
50Hz / 60Hz
Putere
Nominala: 7W
Conectivitate
Wi-Fi
Standard Wireless
Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2.4GHz
Temperatura de operare
10ºC - 40ºC
Umiditate operare
Maxim 80% (la 25 °C)
Aplicatie
Smartmi Link
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Integrare / ecosistem
Amazon Alexa
Apple HomeKit
Google Home
Altele
Capacitate de umidificare 200 ml/h
Capacitate rezervor de apa: 3 l
Metoda de umidificare: Evaporare in stil spray cu curgere
Moduri de lucru: Maxim / Auto / Sleep
Tensiune nominala: 12V
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Câteodată acestea pot conţine neconcordanțe. Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii și/sau alte produse care nu sunt incluse în pachetele standard. Anumite specificaţii ale produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. În conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiază de garanție legală de conformitate de 24 de luni.

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login