Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Pachet 2x Motor inteligent pentru jaluzele SwitchBot Blind Tilt, Alb, panou solar, compatibil Matter, HomeKit, Home Assistant

Cod produs:
W27016004

Cu ajutorul unui motor inteligent SwitchBot Blind Tilt poți automatiza jaluzelele orizontale cu tijă de înclinare.

Motorul se instalează simplu, fără șuruburi și fără să schimbi jaluzelele instalate deja, fiind cea mai simplă soluție pentru jaluzele motorizate.

Compatibil cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home (Assistant), Home Assistant, IFTTT, Matter și SmartThings.

Atentie! Pentru acces, control de la distanță și integrarea în ecosistemele compatibile necesită un Hub SwitchBot 2 (nu este inclus in pachet).

Ecosisteme compatibile:
 
Pachetul conține
1.329,00 lei
Poate fi livrat în easybox
 
Stoc epuizat
Anunță-mă când este disponibil
Descriere
Descriere

Motor inteligent pentru jaluzele orizontale cu tijă de înclinare SwitchBot Blind Tilt, Alb, panou solar inclus, compatibil Matter, HomeKit, Home Assistant, Alexa, Google

Cu ajutorul unui motor inteligent SwitchBot Blind Tilt poți automatiza jaluzelele și le poți închide / deschide după bunul plac, prin comenzi vocale, din aplicație, manual sau în funcție de luminozitatea de afară.

Motorul se instalează simplu, fără șuruburi și fără să schimbi jaluzelele instalate deja, fiind cea mai simplă soluție pentru jaluzele motorizate.

Pentru a deschide sau închide manual pereaua sau jaluzelele, este sufiecient să tragi ușor de acestea, iar SwitchBot va finaliza acțiunea.

Poți seta diferite scenarii smart, cum ar fi deschiderea/închiderea draperiei la o anumită oră sau în funcție de lumina de afară.

Nu pierde timp prețios controlând individual jaluzelele din fiecare cameră. Cu SwitchBot Blind Tilt, poți configura până la 4 jaluzele în grupuri și le poți controla simultan cu o singură comandă. De asemenea, este posibil să creezi mai multe grupuri. Acest lucru își permite să gestionezi în mod convenabil casa inteligentă! Notă: SwitchBot Hub este necesar pentru grupuri formate din mai mult de 4 jaluzele.

Sistemul SwitchBot Blind Tilt este echipat cu un motor care permite reglarea precisa a jaluzelelor cu o precizie de pana la 2°, oferind un control mai bun asupra luminii naturale din incaperi. În plus, zgomotul generat în timpul funcționării nu depășește 40 dB, asigurându-te că nu îți perturbă liniștea. Produsul este, de asemenea, compatibil pe scară largă – îl poți utiliza cu succes cu jaluzele de până la 3 metri lățime.

Datorită senzorului de lumină încorporat, SwitchBot Blind Tilt îți permite să menții un nivel constant de luminozitate în cameră prin ajustarea automată a unghiului de orb în funcție de intensitatea luminii externe. Când iluminarea naturală nu este suficientă, poți seta o automatizare care să pornescă sistemul de iluminat din cameră, asigurând  mediul optim de iluminat din locuință.

Panoul solar inclus este echipat cu o baterie de 2000 mAh, asigurand alimentarea continua a sistemului, eliminand necesitatea reincarcarii regulate. Aceasta este o soluție ecologică care economisește și energie.

*Forța efectivă de tragere poate varia din cauza fricțiunilor cauzate de diferite tije.

Atentie! Pentru acces, control de la distanță și integrarea în ecosistemele compatibile necesită un Hub SwitchBot 2 (nu este inclus in pachet).

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

SwitchBot

Descarca aplicatia SwitchBot

Descarca aplicatia SwitchBot

AppStore

PlayStore

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
W27016004
Model
SwitchBot Curtain U Rail 3
Hub compatibil
SwitchBot Hub 2 (Matter);
SwitchBot Hub Mini;
Culoare
Alb
Dimensiune (mm)
48.8 x 29.2 x 210
Alimentare electrica
5V, 1A, DC, USB-C
Panou solar
Putere
≤ 1 kgf.cm (forta cuplu)
Baterie
2000 mAh lithium
Conectivitate
Bluetooth
Bluetooth
5.0
Temperatura de operare
-10°C - 45°C
Umiditate operare
10% - 90% UR (umiditate relativa)
Material
ABS + PC (Anti-UV, rezistent la foc, rating V-0)
Aplicatie
SwitchBot
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Integrare / ecosistem
Amazon Alexa
Apple HomeKit
Google Home
Home Assistant
IFTTT
Matter
SmartThings
Functii
Control 3G/4G, Wi-Fi, LAN;
Control vocal;
Scene smart;
Distanta maxima
3 metri
Altele
Bluetooth 5.0 Long Range;
Programari: nelimitat (cu Hub 2);
Continut pachet
1x Curtain
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Câteodată acestea pot conţine neconcordanțe. Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii și/sau alte produse care nu sunt incluse în pachetele standard. Anumite specificaţii ale produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. În conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiază de garanție legală de conformitate de 24 de luni.

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login