Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Pachet Nuki 2.0 Keypad Combo 4.0 - Încuietoare inteligentă Nuki Smart Lock 4.0 + Bridge + Keypad, Matter via Thread

Brand:
Cod produs:
Nuki Keypad 2.0 Combo 4.0

Încuietoarea Smart Nuki 4.0 este un dispozitiv de control acces ce îți transformă telefonul mobil într-o cheie inteligentă.

Nuki Smart Lock se montează pe butucul existent, având cheia introdusă pe interior. Se recomandă un cilindru cu funcție de urgență, care poate fi descuiat de pe exterior chiar dacă pe interior este prezentă o cheie. Instalarea durează mai puțîn de 3 minute și se realizează fără găuri sau șuruburi.

Poți verifica compatibilitatea incuietorii Nuki Smart Lock 4.0 cu ușa ta aici.

Ecosisteme compatibile:
 
Pachetul conține
2.229,00 lei
Poate fi livrat în easybox
Stoc furnizor (Ajunge la tine în 1 - 2 zile lucrătoare)
Descriere
Descriere

Pachet Nuki Keypad 2.0 Combo 4.0 - Încuietoare inteligentă Nuki Smart Lock 4.0 + Bridge + Keypad, senzor amprentă, Matter via Thread, Compatibil cu Amazon Alexa, Apple HomeKit și Google Home

Nuki

Transformă telefonul mobil într-o cheie inteligentă

Încuietoarea Smart Nuki 4.0 este un dispozitiv de control acces ce îți transformă telefonul mobil într-o cheie inteligentă.

Poți crea până la 200 de chei virtuale din aplicația mobilă disponibilă pe Android și iOS. Cheile virtuale pot fi create pentru o singură utilizare, pentru o anumită perioada de timp sau pe o perioada nedeterminată.

Cu ajutorul încuietorii Nuki poți să monitorizezi cine a descuiat ușa, sau dacă este încuiată sau descuiată, în orice moment.

Securitate sporită - Comunicare encriptată

Comunicarea dintre Smart Lock, Bridge și dispozitivele mobile este encriptată end-2end cu Challenge-Response (echivalent cu eBanking), certificată de către institutul independent de securitate cibernetică AV-Test și asigură cel mai înalt standard de securitate.

Nuki

Nuki

Control de la distanță

Cu ajutorul dispozitovului Nuki Bridge te bucuri de toate funcțiile pe care le oferă Nuki, dar de la distanță. Poți să verifici în orice moment dacă ușa e încuiată sau descuiată, cine a accesat-o și la ce oră.

Poți să ai acces de la distanță, respectiv atunci când nu ești prezent în aria de acoperire Bluetooth a încuietorii inteligente Nuki Smart Lock 4.0, putând gestiona și controla accesul în locuință de oriunde te afli, prin intermediul unui dispozitiv mobil conectat la internet. Doar cu un singur clic poți vedea dacă, copiii au ajuns acasă, sau să deschizi ușa oricărei persoane dorești.

Debocare prin cod PIN sau amprentă

Poți debloca încuietoarea Nuki și prin cod PIN, amprentă  sau cheie Bluetooth.

Codurile de acces se pot asocia din aplicația mobilă chiar și de la distanță, pentru o singură utilizare, pentru o anumită perioadă de timp sau pe o perioadă nedeterminată. Poți șterge sau modifica oricând dorești codurile PIN și amprentele.

Fiecare tastatură Nuki poate stoca până la 20 de amprente și 200 de coduri diferite (pentru seria Nuki 4.0) sau 100 de coduri (pentru Nuki 2.0) și le poți aloca oricui dorești. Prin intermediul Jurnalului de activități poți vedea cine a intrat în casă.

Tastatură Nuki Keypad poate fi lipită direct pe tocul ușii cu bandă adezivă inclusă sau poți opta pentru instalarea cu ajutorul șuruburilor.

Nuki

Nuki

Debocare cu cheie digitală Bluetooth

Ai copii care nu folosesc încă smartphone, sau un bunic care nu se descurcă nici cu cheile normale? Cheia digitală Nuki Fob este ideală pentru orice situație. Mai mult, dezactivarea și înlocuirea unei chei Nuki Fob e o joacă de copil în comparație cu schimbarea întregului sistem de încuietoare.

Nuki Fob este o cheie digitală bluetooth pentru încuietoarea inteligentă Nuki Smart Lock, care îți permite să încui sau să descui ușa fără ajutorul telefonului mobil.

Pot fi imperecheate până la 200 de chei Nuki Fob cu un Smar Lock, iar dacă pierzi o cheie, accesul acesteia la încuietoarea smart Nuki poate fi retras ușor și rapid din aplicația mobilă disponibilă pentru Android, iOS și Web.

Atenție: Cheia Nuki Fob nu este inclusă în pachet. Se poate achiziționa separat de aici.

Lock 'n' Go

Cu ajutorul funcției Lock 'n' Go poți seta Nuki Smart Lock să încuie ușa automat la câteva secunde după ce ai plecat de acasă.

Auto Lock

Cu ajutorul funcției Auto Lock, Nuki Smart Lock 4.0 se va încuia automat după câteva secunde, dacă ușa nu mai este utilizată.

Auto Unlock

Recunoaște telefonul când ești aproape de încuietoare și îți va deschide ușa automat, fără să îl mai scoți din buzunar.

Nuki

Nuki

Instalare ușoară

Încuietoarea inteligentă Nuki Smart Lock se instalează pe cilindrul existent al ușii, având cheia introdusă pe interior, cu ajutorul uneia din cele două plăci de montaj incluse în pachet.

Se recomandă un cilindru cu funcție de urgență, care poate fi descuiat de pe exterior chiar dacă pe interior este prezentă o cheie. Cilindrul trebuie să fie ieșit în afara ușii pe partea interioară cel puțin 3 mm.

Instalarea durează mai puțin de 3 minute și se realizează fără găuri sau șuruburi.

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
Nuki Keypad 2.0 Combo 4.0
Model
Nuki Keypad 2.0 Combo 4.0
Hub compatibil
Nuki Bridge
Produs compatibil
Nuki Fob
Nuki Keypad
Tip montare
Eurobutuc
Dimensiune (mm)
110 x 60 x 60
Baterie
4x AA (incluse)
Autonomie baterie
≥ 4 luni (8 incuieri pe zi)
Conectivitate
BLE (Bluetooth Low Energy)
Thread
Bluetooth
5.0
Criptare date
Encriptare End-to-End cu Challenge-Response (echivalent cu eBanking)
Securitate
Cheie
Cheie digitala
PIN
Temperatura de operare
-10°C - 40°C
Material
Plastic
Aplicatie
Nuki Smart Loc‪k
Compatibilitate aplicatie
Android
Web
iOS
Integrare / ecosistem
Apple HomeKit
Google Home
Matter
SmartThings
Thread
Locul de utilizare
Interior
Functii
2 programe;
Adaugare coduri PIN de la distanta (necesita Nuki Keypad);
Auto Lock (Incuiere automata);
Auto Unlock (Descuiere automata);
Control acces;
Control manual (buton fizic pe incuietoare);
Deschidere cu cheie mecanica obisnuita;
Deschidere de la distanta cu ajutorul telefonului;
Lock ’n’ Go (Auto incuiere);
Notificari de tip Push;
Time control;
Distanta de comunicare
≤ 10m (Bluetooth)
Altele
Cheia digitala Bluetooth Nuki Fob se achizitioneaza separat;
Rotatie de 720° in 5.8 secunde;
≤ 200 de permisiuni per incuietoare;
Continut pachet
1x Nuki Smart Lock, 1x Keypad, 1x Bridge, 1x placa de montaj – suruburi, 1x placa de montaj – lipire, 1x imbus, 1x manual Smart Lock
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Câteodată acestea pot conţine neconcordanțe. Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii și/sau alte produse care nu sunt incluse în pachetele standard. Anumite specificaţii ale produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. În conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiază de garanție legală de conformitate de 24 de luni.

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login