Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Comutator / Switch Nous LZ4 Smart Wireless Mini ZigBee Switch, compatibil Tuya - Smart Life

Brand:
Cod produs:
LZ4

Nous LZ4 Smart Wireless Mini ZigBee Switch este un buton de comutare inteligent, compact, fără fir, alimentat de la baterie, care are 3 acțiuni: atingere simplă, atingere dublă și apăsare lungă.

Compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant, Siri Shortcuts, Home Assistant.

Atentie! Pentru acces, control de la distanță și integrarea în ecosistemele compatibile necesită un Hub Nous (nu este inclus in pachet).

Ecosisteme compatibile:
 
90,00 lei
Poate fi livrat în easybox
Stoc furnizor (Ajunge la tine în 1 - 3 zile lucrătoare)
Descriere
Descriere

Comutator / Switch Nous LZ4 Smart Wireless Mini ZigBee Switch, compatibil Tuya - Smart Life

Nous LZ4 Smart Wireless Mini ZigBee Switch este un buton de comutare inteligent, compact, fără fir, alimentat de la baterie, care are 3 acțiuni: atingere simplă, atingere dublă și apăsare lungă.

Zigbee este o tehnologie wireless pentru casă inteligentă care permite dispozitivelor să comunice între ele într-o rețea mesh. Zigbee este unul dintre cele mai bune protocoale pentru Smart Home deoarece are mai multe avantaje față de Wi-Fi sau Bluetooth. Unele dintre aceste avantaje sunt:

  • Utilizează mai puțină energie decât Wi-Fi sau Bluetooth, ceea ce înseamnă că dispozitivele Zigbee pot funcționa cu baterii ani de zile fără a fi nevoie să fie înlocuite sau reîncărcate.
  • Poate acoperi distanțe și zone mari, deoarece fiecare dispozitiv acționează ca un repetor (doar dispozitivele alimentate electric) și extinde raza de acțiune a rețelei. Zigbee poate atinge până la 100 de metri în interior și 300 de metri în exterior.
  • Este compatibil cu multe brand-uri și produse, deoarece este susținut de peste 400 de firme de tehnologie care fac parte din Alianța Zigbee. Dispozitivele Zigbee pot lucra împreună cu asistenți vocali precum Alexa, Google Assistant și Siri, printr-un hub compatibil pentru casă inteligentă.
  • Este sigur și de încredere, deoarece folosește criptarea și autentificarea pentru a proteja datele transmise între dispozitive.
  • Poate funcționa fără cloud, folosind ZHA sau Zigbee2mqtt pentru conectarea la Home Assistant și pentru conectarea la dispozitive de alte mărci.
  • Gateway-urile Zigbee pot stoca automatizările și scenariile salvate la nivel local, iar acestea pot funcționa chiar și atunci când nu există conexiune la internet.

Nous

Nous

Nous

Nous

Nous

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
LZ4
Model
Nous LZ4
Dimensiune (mm)
49 x 49 x 13
Baterie
CR2032, 3V
Conectivitate
Zigbee
Versiune ZigBee
3.0
Temperatura de operare
-10°C - 50°C
Aplicatie
Smart Life
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Integrare / ecosistem
Amazon Alexa
Google Home
Tuya / Smart Life
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Câteodată acestea pot conţine neconcordanțe. Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii și/sau alte produse care nu sunt incluse în pachetele standard. Anumite specificaţii ale produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. În conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiază de garanție legală de conformitate de 24 de luni.

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login