Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Alarmă inteligentă pentru fum și monoxid de carbon Netatmo Smart Smoke & Carbon Monoxide Alarm WiFi, compatibilă cu HomeKit

Brand:
Cod produs:
NCO-NSA-EC

Alarma inteligentă de monoxid de carbon și fum Netatmo are grijă de siguranța ta zi și noapte. Măsoară, în timp real, nivelurile de monoxid de carbon, care este un gaz invizibil, inodor și potențial fatal.

Dacă locuința ta are aparate care ard combustibil (centrală, șemineu, aragaz, etc.), Alarma de monoxid de carbon și fum Netatmo va monitoriza particulele de monoxid de carbon emise de acestea.

Smart Smoke Alarm este un detector de fum fotoelectric (optic) care sporește siguranța casei tale. Când se declanșează un incendiu și alarma este declanșată, Netatmo Smart Smoke Alarm trimite alerte de fum în timp real direct către smartphone-ul tău.

Compatibil cu Apple HomeKit.

Ecosisteme compatibile:
 
Pachetul conține
979,00 lei
În 4 rate fixe, fără dobândă
de la 244.75 lei / lună
Poate fi livrat în easybox
Stoc furnizor (Ajunge la tine în 1 - 2 zile lucrătoare)
Descriere
Descriere

Alarmă inteligentă pentru fum și monoxid de carbon Netatmo Smart Smoke & Carbon Monoxide Alarm WiFi, compatibilă cu HomeKit

Netatmo

Alarma inteligentă de monoxid de carbon Netatmo are grijă de siguranța ta zi și noapte. Măsoară, în timp real, nivelurile de monoxid de carbon, care este un gaz invizibil, inodor și potențial fatal.

Dacă locuința ta are aparate care ard combustibil (centrală, șemineu, aragaz, etc.), Alarma de monoxid de carbon Netatmo va monitoriza particulele de monoxid de carbon emise de aceste aparate.

Netatmo

Alarma inteligentă de fum Netatmo Smart Smoke Alarm este un detector de fum fotoelectric (optic) care sporește siguranța casei tale. Când se declanșează un incendiu și alarma este declanșată, Netatmo Smart Smoke Alarm trimite alerte de fum în timp real direct către smartphone-ul tău. În acest fel, poți lua măsuri chiar și atunci când ești departe de casă.

Netatmo

Ce este monoxidul de carbon și de unde provine?

Monoxidul de carbon (CO) este un gaz toxic incolor, inodor, fără gust și potențial mortal. Provine din arderea incompletă a combustibililor precum lemnul, butanul, cărbunele, benzina, petrolul, gazele naturale, petrolul și propanul. Împiedică capacitatea sângelui de a transporta oxigen. Pentru siguranța ta, este recomandat să instalazi detectoare de monoxid de carbon pentru a măsura nivelurile de CO.

Care sunt efectele expunerii la monoxid de carbon?

Depinde de nivelul de expunere:

  • 100 ppm = expunere ușoară. Dureri de cap ușoare, greață, vărsături, oboseală, simptome asemănătoare gripei.
  • 200 ppm = expunere medie. Dureri de cap palpitante, somnolență, confuzie, ritm cardiac rapid.
  • 400 ppm = expunere mare. Amețeli, greață, tulburări de vedere, slăbiciune musculară. Risc de deces după 3 ore de expunere.
  • 800 ppm = expunere extremă. Convulsii, pierderea conștienței, leziuni ale creierului, insuficiență cardiacă și pulmonară urmate de moarte. Risc de deces după 2 ore de expunere.

Netatmo

Netatmo

Alerte pe smartphone în timp real

Nu contează cât de tare sună o alarmă de monoxid de carbon și / sau fum cu o putere de 85 dB când ești plecat – nu ai cum să o auzi!

Netatmo Smart Smoke & Carbon Monoxide Alarm te avertizează oriunde te-ai afla. Spre deosebire de detectoarele de monoxid de carbon și / sau fum tradiționale, alarma de monoxid de carbon și fu inteligentă Netatmo elimină această îngrijorare oferind avertismente de alertă de monoxid de carbon și / sau fum în timp real, direct pe smartphone, ori de câte ori detectatează monoxid de carbon și / sau fum.

Senzorii Netatmo Smart Smoke & Carbon Monoxide Alarm WiFi pot funcționa și fără conexiune la internet, dar este necesară pentru a trimite notificari atunci când detectează alerte.

Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm este complet independentă. Nu necesită un hub pentru a putea fi controlată de la distanță.

Durată de viață a bateriei 10 ani

Stai fără griji cu privire la bateriile alarmelor.

Majoritatea oamenilor tind să nu înlocuiască bateriile alarmelor de monoxid de carbon și / sau fum atunci când acestea sunt epuizate, deoarece trebuie să o facă prea des. Prin urmare, când este detectat monoxidul, de unde poți ști dacă detectorul nu mai funcționează?

Alarma inteligentă de monoxid de carbon și / sau fum Netatmo este echipată cu o baterie unică incorporată cu o durată de viață de până la 10 ani*, ceea ce înseamnă că nu va trebui să te gândești la înlocuirea bateriilor timp de un deceniu.

Durata de viață a bateriei Netatmo Smart Smoke & Carbon Monoxide Alarm este egală cu durata de viață a produsului, așa că vei fi alertat indiferent de situație.

După 10 ani, se recomandă înlocuirea tuturor detectoarelor de monoxid de carbon și / sau fum. Alarma inteligentă Netatmo te va avertiza pe smartphone când bateria sa se apropie de sfârșitul duratei de viață de 10 ani* și că trebuie înlocuit dispozitivul.

*Durata de viaâă pentru utilizare tipică. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de utilizarea alarmei inteligente de monoxid de carbon și / sau fum. Află mai multe informații aici

Netatmo

Netatmo

Autoverificare automată

Ai vreodată nevoie să te asiguri că alarma de monoxid de carbon și / sau fum funcționează corect? Alarma inteligentă monoxid de carbon și fum Netatmo Smart Smoke & Carbon Monoxide Alarm își monitorizează în mod constant propria baterie, senzorul de detectare a fumului și conexiunea Wi-Fi.

Îți va trimite imediat un avertisment pe smartphone dacă apare o problemă cu oricare dintre cele trei.

Se recomandă testarea Smart Carbon Monoxide Alarm cel puțin o dată pe an.

Unde se instalează alarma inteligentă de monoxid de carbon?

Pentru siguranța ta, este recomandat să instalazi câte o alarmă inteligentă de monoxid de carbon la fiecare etaj, în fiecare cameră cu un aparat de ardere cu combustibil (centrală, șemineu, sobă pe lemne, aragaz) și în fiecare cameră cu conductă de încălzire. Pentru o protecție optimă, puteți instala o alarmă inteligentă de monoxid de carbon suplimentară în cele mai utilizate camere.

Nu îți face griji cu privire la cablarea alarmelor. Netatmo Smart Carbon MonoxideAlarm se instaleaza ușor, pe perete și nu necesită cabluri suplimentare.

Netatmo

Netatmo

Unde se instalează alarma inteligentă de fum?

Pentru siguranța și protecția ta, ar trebui instalată o alarmă inteligentă de fum în fiecare dormitor, camera copiilor și hol. Pentru o siguranță maximă, se pot instala alarme inteligente de fum în camera de zi, mansardă și subsol.

Se pot aplica și reglementări locale, în funcție de țara de reședință. Poți vrifica legislația țării cu privire la detectoarele de fum.

Nu îți face griji cu privire la cablarea alarmelor. Netatmo Smart Smoke Alarm se instaleaza ușor, pe tavan și nu necesită cabluri suplimentare, apoi descarci aplicația și ești gata să îți protejezi casa de incendii.

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
NCO-NSA-EC
Model
Netatmo NCO-NSA-EC
Dimensiune (mm)
Carbon Monoxide Alarm: 100 x 100 x 23
Smoke Alarm: 115 x 115 x 44
Nivel sunet / zgomot
≤ 85 dB
Baterie
incorporata, durata de viata 10 ani (pentru utilizare normala)
Conectivitate
BLE (Bluetooth Low Energy)
Wi-Fi
Bluetooth
Da
Aplicatie
Netatmo Security
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Integrare / ecosistem
Apple HomeKit
Locul de utilizare
Interior
Functii
Control 3G/4G, Wi-Fi;
Indicator status LED;
Notificari de tip Push;
Scene smart;
Senzor
Fum
Monoxid de carbon
Continut pachet
2x senzor, 2x montant, 4x surub
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Câteodată acestea pot conţine neconcordanțe. Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii și/sau alte produse care nu sunt incluse în pachetele standard. Anumite specificaţii ale produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. În conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiază de garanție legală de conformitate de 24 de luni.

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login