Arată mai multe produse
Niciun rezultat găsit. Încearcă din nou cu alte cuvinte cheie.

Termostat încastrabil smart Bticino Smarther with Netatmo - sand, pentru centrală pe gaz, încălzire sau răcire în părdoseală

Brand:
Cod produs:
XM8002

Controlează temperatura casei tale de la distanță, pentru fiecare încăpere separat sau pentru toate, cu ajutorul termostatului inteligent Bticino Smarther with Netatmo, astfel vei putea să pornești sau să oprești încălzirea de oriunde te-ai afla.

Bticino Smarther with Netatmo este compatibil cu centralele termice pe gaz, electrice, ulei, peleți și pompe de căldură. Poate fi folosit atât pentru încălzire cât și pentru răcire.

Compatibil cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant.

Ecosisteme compatibile:
 
899,00 lei
În 4 rate fixe, fără dobândă
de la 224.75 lei / lună
Poate fi livrat în easybox
Stoc furnizor (Ajunge la tine în 1 - 2 zile lucrătoare)
Descriere
Descriere

Termostat încastrabil WiFi smart Bticino Smarther with Netatmo connected thermostat - sand, pentru centrală pe gaz, pompă de caldură, încălzire sau răcire în părdoseală

Termostatul conectat Smarther with Netatmo, împreună cu aplicația Home + Control, este un dispozitiv care permite reglarea și monitorizarea cu precizie și acuratețe a temperaturii din încăperi; toată programarea și majoritatea funcțiilor sunt efectuate simplu și intuitiv folosind aplicația.

Bticino Smarther with Netatmo este compatibil cu centralele termice pe gaz, electrice, ulei, peleți și pompe de căldură. Poate fi folosit atât pentru încălzire cât și pentru răcire.

Mulțumită conexiunii Wi-Fi, Smarther poate fi programat și controlat de la distanță; poate afișa temperatura și umiditatea măsurate în încăpere. Nivelul de temperatură poate fi setat local pentru utilizare manuală și poate fi activat modul Boost. Modul Boost forțează pornirea instalației pe un interval de timp limitat (30, 60 sau 90 de minute), independent de temperatura măsurată și programată.

Este de asemenea posibilă setarea unei temperaturi diferite în fiecare încăpere a locuinței, pentru un confort maxim, mulțumită compatibilității cu capetele termostatate inteligente Netatmo.

Smarther with Netatmo poate fi controlat și cu ajutorul asistenților vocali Google, Amazon Alexa și Apple HomeKit.

Un design minimalist și rafinat, în care grosimea și finisajul cu efect de sticlă îl fac versatil și adecvat pentru orice stil de locuință.

Detaliul metalizat este un element distinctiv, care caracterizează obiectul și devine un element informativ și evidențiator al funcției distincte „Boost”. În final, lumina albă discretă este decorativă și informativă, ajutând utilizatorul să înțeleagă și să folosească funcțiile.

Setarea programelor

Cu aplicația Home + Control, pot fi setate programe prestabilite în baza obiceiurilor.

Plecat

Dacă trebuie să pleci de acasă pentru câteva zile, poți efectua operații la distanță, din aplicație, pentru reglarea termostatului (de ex., în modul antiîngheț), independent de programarea automată.

Boost

Funcția Boost poate fi utilizată pentru activarea instalației de încălzire sau răcire pe un interval de timp limitat (30, 60 sau 90 de minute), indiferent de programul prestabilit și temperatura ambientală.

Confort maxim în fiecare zonă

Cu ajutorul aceleiași aplicații, se pot gestiona mai multe termostate din aceeași locuință sau din locuințe diferite; este posibilă și setarea temperaturii dorite în fiecare încăpere pentru un confort maxim.

Geolocalizare

Folosit împreună cu asistenții vocali, este posibilă setarea rutinei de geolocalizare, care permite economii la consumul de energie prin oprirea încălzirii când pleci de acasă.

Citește mai departe
Detalii tehnice
Detalii tehnice
XM8002
Model
Bticino Smarther with Netatmo - sand
Tip termostat
Pentru centrala termică
Pentru centrală cu peleți
Pentru centrală cu ulei
Pentru încălzirea în pardoseală
Culoare
sabbia / sand
Tip montare
Montaj ingropat, pe doze Bticino 503E sau Bticino 500 (pentru referinta 500, foloseste dibluri de perete), doze pentru gips-carton, referintele Bticino PB503N și Bticino PB502N
Dimensiune (mm)
87 x 126 x 12.6
Alimentare electrica
110 - 240 V c.a., absorbtie max. de 2 W
Conectivitate
Wi-Fi
Standard Wireless
2.4GHz 802.11 b/g/n
Securitate Wireless
Open/WEP/WPA/WPA2-personal (TKIP and AES)
Aplicatie
Home + Control
Compatibilitate aplicatie
Android
iOS
Integrare / ecosistem
Amazon Alexa
Apple HomeKit
Google Home
Temperatura masurata
5°C - 40°C (± 0.5°C)
Temperatura setata
5°C - 40°C (± 0.5°C)
Histeresis
0.1°C ~ 3°C
Locul de utilizare
Interior
Functii
Controlare temperatura;
Economisire energie;
Scene smart;
Altele
Clasa energetica: 4
Iesire cu 1 contact liber de potential de 5(2)A;
Indice de poluare 2;
Monitorizare consum;
Plaja de temperatura: 5 °C ÷ 40 °C;
Sectiune maxima cabluri 1 x 1,5mm2;
Tensiune pulsata nominala 4 kV;
Tip de functionare 1BU;
Recomandari
Este necesara o conexiune la internet wireless de mare viteza. Hotspoturile publice nu sunt acceptate.
Garantie
24 luni - PF, 12 luni - PJ
Plată, Livrare și Retur
Plată, Livrare și Retur
Review-uri
Deții sau ai testat produsul? Spune-ți părerea Adaugă review
  • Evaluare:
Produse din aceeași categorie

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Câteodată acestea pot conţine neconcordanțe. Imaginile au caracter informativ şi pot conţine accesorii și/sau alte produse care nu sunt incluse în pachetele standard. Anumite specificaţii ale produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. În conformitate cu prevederile OUG 140/2021, produsele beneficiază de garanție legală de conformitate de 24 de luni.

Meniu - Smart Home

Contul meu

Chat

Ai nevoie de ajutor?
Ne poți contacta prin:
Apasă pe iconița dorită pentru a deschide aplicația

Creează-ți un cont pentru a adăuga produse în Favorite.

Login

Intră în contul tău

Login